programe 26 March 2012 22:23

Program de convertit video, muzică, poze

De multe ori putem fi puși în situația de a fi nevoiți să convertim anumite fișiere pentru diferite motive cum ar fi redarea lor în playerul favorit din lipsă de codecuri, fie într-un format în care să aibă mărimea mai mică, ori pentru a le putea reda de pe un telefon mobil, toate acestea ducându-ne la un singur ajutor cu care ne-am putea face treaba, program de convertit fișiere dintr-un format în altul și dacă se poate acest program să fie și gratuit.

Format Factory este acel program gratuit de convertit fișiere dintr-un format în oricare alt format care ne-ar putea rezolva orice problemă legată de un format al unui fișier video, multimedia/poze/imagini și audio.

La instalarea lui nu uitați debifarea toolbar-urilor cu care vine, asta dacă nu vă plac toolbar-urile.

Format Factory poate să convertească toate fișierele video din și în formatele MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF, toate fișierele audio din și în formatele MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV și toate fișierele multimedia/foto din și în formatele MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV.

Pe lângă toate astea Format Factory mai poate să:
-repare fișiere video și audio stricate
-să reducă dimensiunea unui fișier multimedia
-să suporte formatele multimedia a lui iphone și ipod
-să mărească/rotească o poza/imagine
Programul de convertit este disponibil în 60 de limbi printre care și limba română.

Formaty Factory este compatibil cu Windows 2000/XP/2003/Vista/7 fiind unul din cele mai bune programe gratuite pentru convertit fișiere dintr-un format în altul suportând extrem de multe formate cunoscute.

Download Format Factory


Tags:

8 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai