programe 6 May 2012 20:39

Program de pus parolă pe folder – Folder Lock Free

Există foarte multe programe de genul, programe cu care putem pune parola pe un folder, dar majoritatea sunt ceva mai dificile in utilizare şi multe nu sunt complet gratuite.

Printre ele amintim de FolderLock7 şi Easy File Locker, două programe care au fost deja discutate pe aici.
În acest articol vin cu unul care după părerea mea le depăşeşte pe ambele, compatibil cu Windows 7, Windows Vista şi Windows XP, Folder Lock este un program gratuit excelent de parolat folderele şi foarte simplu în utilizare.

Prima fereastră care ne apare este cea în care ne cere să setăm parola, parolă cu care o sa putem debloca orice folder blocăm cu acest program. Alegem cu grijă parola dorită şi o scriem la ENTER PASSWORD, la CONFIRM PASSWORD rescriem parola şi dăm pe Submit.

După acest pas ne apare interfaţa, de unde putem pune folderele sau fişierele făcând drag&drop ori dând pe Add Items de mai jos. Odată adăugat acesta este parolat automat şi o să devină invizibil in program.

În dreptul fiecărui folder/fişier adăugat avem ON/OFF, ON însemnând că folderul/fişierul este ascuns/parolat iar mutând pe OFF acesta o sa devină automat vizibil şi neparolat.

Opţiunea de Lock Selected este în cazul în care dorim să blocăm mai multe foldere/fişiere deodata, Unlock Selected pentru a debloca mai multe fişierel deodată, iar Remove Selected pentru a le şterge din program, dar nu şi din calculator.

Ar mai fi multe de spus despre acest program dar am impresia că deja m-am lungit destul cât să întelegeţi chestiile care stau la baza lui Folder Lock, un program care repet, este complet gratuit şi deţine o varietate de funcţii utile în blocarea/parolarea/ascunderea unui folder.

Download Folder Lock

Tags:

5 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai


Trackbacks