Program de schimbat wallpaper-ul de pe desktop automat

Cui nu-i place să schimbe wallpaper-ul de pe desktop? Poate celor care nu au timp / chef sa facă asta foarte des, dar în general tuturor ne place să schimbăm wallpaper-ul regulat, pentru că ne plac schimbările.
O aplicaţie excelentă si uşor de utilizat care poate face asta se numeşte WallSwitch.

WallSwitch este o aplicaţie gratuită, foarte mică ca şi mărime (>1mb), care schimbă automat wallpaper-ul, la intervale de timp setate de noi, cu posibilitatea de a schimba wallpaperele şi cu taste rapide (hotkey-uri).

La prima rulare a acesteia o să avem parte de interfaţa de mai sus.
Putem adăuga imagini care sa se schimbe automat dând pe tab-ul images, primul cu care o să se deschidă aplicaţia, iar din partea stânga pe una din cele 3 opţiuni, şi anume adăugarea unui folder cu imagini, adăugarea imaginilor sau adăugarea unei adrese url a unui feed.
Adresa de feed a acestui site este http://feeds.feedburner.com/Xuxro-ProgrameJocuriTutoriale.

La Tools, opţiune aflată în meniul de sus, putem seta programul să pornească odată cu Windows-ul, ceea ce şi recomand să faceţi în caz că v-aţi decis să-l utilizaţi.

Mutând pe tab-ul Display o să putem seta schimbarea imaginilor random sau pe colaje.
Din tab-ul Frequency putem seta intervalul de timp la care să se schimbe wallpaper-ul automat, iar din tab-ul History putem vizualiza wallpaperele care s-au schimbat până în prezent.

WallSwitch este gratuit şi rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, 32 şi 64 de biţi.

Download WallSwitch

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Frate am pus si eu o intrebare aiici http://xux.ro/program-excelent-de-schimbat-ip/. raspunde`ti ?sau dati`mi alt program,doar cu hotspot pot sa ma conectez dar are lag rau

  2. La windows 7 nu ai nevoie de asa ceva!!!
    Parerea mea!!!

    • Si a mea.W7 vine cu un program incorporat dar imi amintesc cand foloseam xp ca ma-m chinuit sa dau peste un program de genul si n-am gasit

  3. Pingback: Top 20 de wallpapere de pus pe desktop în 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *