programe 12 April 2012 16:43

Program pentru făcut filmuleţe din poze

Sunt momente în care ne gândim, oare cât e de dificil şi cu ce program am putea să facem şi noi un filmuleţ din poze cum vedem pe diverse site-uri precum youtube sau trilulilu?

Mulţumită lui Slideshow Creator, o aplicaţie gratuită, putem face rapid şi simplu filmuleţe din imagini cu muzica pe fundal şi diverse efecte pe care le putem pune între ele.

Deoarece programul are şi limba româna iar opţiunile sunt toate la îndemână, acest program îl poate utiliza orice începator fiind extrem de simplu în utilizare, fără nici un fel de bătăi de cap. În caz că nu mă crezi, butonul de descărcare al programului este jos, te poţi convinge singur.

Cu Slideshow Creator putem face cele mai interesante filmuleţe pe baza de SlideShow cu imagini care au formatele JPEG, JPG, BMP, ICO, EMF şi WMF.

Utilizare Slideshow Creator
Totul începe cu interfaţa din imaginea de mai sus. Avem ca şi în browser pe TAB-uri, primul TAB numit Fotografii este pentru a adăuga imagini, al doilea pentru a adăuga Fişiere audio iar al treilea pentru Tranziţii, adică efectele care să apară între imagini.

Putem adăuga imaginile şi fişierele audio şi făcând drag&drop jos, unde scrie Trage ceva aici..

La final, după ce ne-am săturat de băgat imagini şi efecte dăm pe 720×576 de pe mijloc dacă vrem să modificăm rezoluţia şi pentru a salva filmuleţul dăm pe Fă fişier video.

Download Slideshow Creator

Tags:

29 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai