internet 4 May 2012 16:38

Site-uri pe care poţi juca remi online

Site-uri pe care poţi juca remi online în România sunt multe, dar puţine merită cu adevărat să ne pierdem timpul pe ele. Mai jos o foarte mică lista, mai exact o listă cu doar 3 site-uri unde poţi juca remi online de calitate cu persoane din România, cu o grafică acceptabilă şi cu suficientă lume cât să avem cu cine juca remi la orice oră.

Joci.ro după părerea mea este cel mai bun site unde putem juca remi online şi o să vă spun şi de ce:
Cu o vechime de peste 6 ani joci.ro a adunat o mulţime de oameni, a făcut o mulţime de joculeţe online, pe lângă remi mai putem juca şi Septica, Yamms, Poker sau table şi au îmbunătăţit grafica în fiecare an aducând multe noutăţi şi de ce nu, mulţi jucatori, având aproape în permanenţa pe camera de “Rummy Etalat” peste 300 online.
Un site perfect pentru a juca remi online, site-ul pe care mi-am pierdut ceva timp cândva, când jucam remi zilnic.

Cel mai vizitat site din România de remi online, conform vizitatorilor unici pe care acesta le are.
Ca şi în cazul lui joci.ro, ne putem loga cu facebook şi astfel câştigăm ceva timp preţios pe care l-am fi pierdut la înregistrare.
Pe camera “Remi Etalat” sunt în permanenţa peste 1000 online, deci cu siguranţă, ca şi în cazul celui de mai sus, avem cu cine juca remi la orice oră dorim. Cât despre grafică, eu aş merge tot pe primul.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Remyroyal.ro, ceva mai diferit faţă de celelate prin faptul că pentru a juca trebuie să instalăm ceva foarte mic, de doar 573kb pentru a ne putea bucura de joc.
Pentru a descărca dăm sus pe “Descarca” atunci când intrăm pe site şi îl instalăm ca orice aplicaţie normală.
Din păcate aici nu ne putem loga direct cu contul de facebook aşa că dupa ce se instalează, în fereastra de logare dăm pe “New Player Click Here!” care se află pe partea dreaptă, destul de vizibil.

Nu-mi mai rămâne decat sa vă zic distracţie plăcută şi cât mai multe partide câştigate!


Tags:

4 Comments

Lasa un reply

obligatoriu

*

doar daca ai


Trackbacks