BurnAware Free – Program de făcut CD/DVD

Nu-mi plac programele complicate, când vreau sa fac un CD sau un DVD cu ceva anume vreau să îl fac rapid şi sigur, nu să stau minute sau chiar ore în şir să înţeleg funcţiile unui program oarecare, mai ales dacă tot ce mă interesează e sa ard CD-ul ăla odată şi nimic alceva. Si cred ca majoritatea sunteţi de aceeaşi părere.

Vreţi ceva simplu prin care să scapaţi de chinul necunoaşterii? Mai simplu ca BurnAware Free probabil că nu se poate, fiind un program gratuit de făcut CD/DVD perfect pentru un utilizator de rând, care doreşte doar să facă nişte CD/DVD-uri..

Cu BurnAware Free putem face CD-uri şi DVD-uri cu poze/imagini, muzică, filme, date, CD-uri/DVD-uri bootabile, în cazul unui sistem de operare spre exemplu, CD-uri audio/track-uri, ISO s.a.m.d.

Pe lângă toate astea se mai poate observa opţiunea de Erase Disk cu care putem şterge un CD/DVD deja scris.

Cum facem un CD/DVD cu acest program? Simplu: odată instalat o să ne apară interfaţa ca şi în prima imagine de mai sus, cu toate opţiunile pe care le oferă la vedere.

Vrei să faci un CD cu muzică? Data CD e soluţia, iar pentru DVD Data DVD (DVD/CD cu date).
Pentru a face un CD pentru ceva care nu citeşte spre ex. formatele MP3 ci doar track-urile alegem Audio CD.

Mai departe, în majoritatea cazurilor o să se deschidă o fereastră de unde alegem unitatea CD/DVD(sus), adăugam fişierele pe care dorim să le scriem, unde apare “click here to add a files” iar la final dăm Burn(jos). Simplu, nu?

Rulează excelent pe Windows NT/2000/XP/Vista/7/8 (32 şi 64 de biţi).

Download BurnAware Free

Articole asemanatoare

8 Thoughts to “BurnAware Free – Program de făcut CD/DVD”

 1. […] DVDFab Virtual Drive este o alternativă gratuită la Daemon Tools sau PowerISO, program cu care putem face unităţi optice virtuale şi care poate emula în 18 disc-uri virtuale cu imagini Blu-ray sau DVD. […]

 2. […] demult vorbeam de BurnAware Free, un program excelent de făcut CD-uri şi DVD-uri. Acum a venit rândul lui CDBurnerXP, un alt […]

 3. Facina

  Multumesc pentru program.Nu sunt lamurit daca DVD-urile facute in acest program sunt citite si in afara de calculator ,adica vizionate pe un DVD player independent.Imi cer scuze,dar sunt multi care nu au in casa un calculator.

  1. Da, sunt citite! Depinde si de DVD Player, dar pentru a fi mai sigur il faci cu optiunea DVD-Video.

 4. Cipri

  Am facut deja 2 DVD-uri cu programul si mi se pare foarte usor de folosit ! Il recomand ! Mersi pentru propunere !

 5. rus ionut

  ami cere licenta cum se face

 6. catalin

  super programul si foarte usor de folosit,descarcatil ca merita.mersi

Leave a Comment