Program de făcut video din poze – ProShow Gold

ProShow Gold este un program cu care putem face video din poze într-un mod profesionist, rapid dar simplu, putem adăuga diverse clipuri, diverse efecte sau animaţii funny, sau desigur muzica pe fundal, în doar câteva minute.

La sfârşitul instalării acesta o să ne ceară să restartăm calculatorul pentru ca el să poată vedea unitatea CD / DVD. În caz că nu avem gând să salvăm filmuleţul pe CD sau DVD, nu mai restartăm şi dăm pe “Nu”, atunci când ne cere să facem asta, urmând apoi să rulăm programul din scurtătura făcută pe desktop.

Aşa cum am spus şi mai sus, programul este foarte simplu de utilizat.
Pentru o adăuga imagini le luăm cu drag&drop şi le punem acolo unde apare “Drop photos…”, aflat jos detot.

În meniul de sus avem opţiunile de bază, precum cele de adăugarea unui titlu la filmuleţ, adăugarea unei melodii pe fundal, adăugarea unui efect, salvarea lucrării sau publicarea ei direct pe Youtube, Facebook, ori pe un CD / DVD.

În unele, de fapt mai multe cazuri, programele care sunt oferite în schimbul unei sume de bani sunt mult mai bune, pentru faptul că unde sunt bani sunt şi invesţiţii mai mari. Aşa este şi în cazul lui ProShow Gold, este un program excelent dar din păcate îl avem doar pentru 15 zile. Suficient zic eu cât să umplem canalul youtube de filmuleţe care mai de care.

ProShow Gold rulează pe toate versiunile de Windows pe 32 şi 64 de biţi.

Download ProShow Gold
Bookmark the permalink.

17 Comments

 1. Pingback: Cum să faci rapid filmuleţe din poze cu muzică pe fundal

 2. Gratis ! Poti sa faci video slideshow cu Bolide Slideshow Creator , este bun am incercat stie multe si cel mai important ( am incercat multe programe de genul asta ) face filmulete si in MKV care ocupa spatiu putin si NU are tremurici ce am vazut cu alte programe numai la bitrate setat la 10.000 si dupa conversie file de 700- 1Gb pentru filmulet de 10 min . Recomand tuturor si pentru faptul ca are portable version . Peace .
  http://slideshow-creator.com/

 3. Bolide Slideshow Creator!! Simplu,bun si gratis.

 4. cum al downloadez ca nu mai poot de nervi???!!!

 5. mistooo

 6. ce porcarieeee, am muncit sa fac filmuletul si ramine acea banda galbena mai jos, cu inscrisul programului. cum drak sa scot banda aia ?

 7. nu prea ma inspira

 8. mmmmm nuj sa vad cum eee

 9. foarte fain programul. Ii recomand la fiecare care intra pe aceasta pagina.

 10. deunde il descarc ?

 11. dar cum se poate se poate face ca sa nu mai apara acea dunga galbena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.