Program de tăiat sau scurtat melodii

Atunci când vreți să tăiați sau scurtați un fișier MP3, o melodie și nu aveți timp sau chef să vă complicați cu un program anume MP3cut și MP3 Cut, două programe diferite prin faptul că primul este online, adică totul se face de pe site iar al doilea offline, cu instalare în calculator, vă scutesc de orice complicații fiind foarte simple de utilizat.

 

http://mp3cut.net/ este un site de scurtat fișiere MP3 extrem de simplu în utilizare.

Primul pas pe care îl facem când intrăm pe site este să dăm pe Upload, încărcăm din calculator piesa/melodia/MP3-ul pe care dorim să-l scurtăm/tăiem iar apoi selectăm ce porțiune din melodie vrem să o tăiem/ajustăm.
După ce am selectat porțiunea pe care vrem să o ajustăm apăsăm butonul de Cut and download, și asta e tot, fișierul tăiat o să-l descărcăm direct în calculator.

 

MP3 Cut este un program complet gratuit cu care putem scurta melodii în cel mai simplu mod posibil.
Tot ce trebuie să facem după ce am descărcat și instalat MP3 Cut este să luăm piesa pe care vrem să o modificăm, cu click și să o punem în program, acolo unde scrie drag & drop, așa se și numește acțiunea sau putem adăuga un întreg folder/subfolder făcând click pe acele plusuri verzi de mai sus.

După ce am selectat MP3-ul de tăiat dăm pe acea foarfecă de mai sus iar MP3-ul o să fie scurtat/micșorat.

 

Atenție la instalare, nu uitați să debifați mizeriile cu care vine bifând Custom Instalation și debifând toate acele “oferte” de la Babylon, inclusiv un Toolbar de care sunt sigur că nu o să vă folosiți niciodată.

 

 

Pentru a selecta timpul la care MP3-ul să fie scurtat dăm sus pe Operation și apoi pe Option de unde selectăm în ce mod să fie scurtat acesta, By Lenght(după timp), By Size(după mărime) sau By Count of Equal Length Clips, recomandată By Lenght(după timp) pentru că nu pierdem din claritate în schimb pierdem fragmente din melodie.

Articole asemanatoare

6 Thoughts to “Program de tăiat sau scurtat melodii”

 1. Cristian

  super micutul program. multumesc

 2. mia23

  mai inca nu l-am incercat dar urmeaza si sper sa nu fie ca restul le scurtez si le trimit pe tel si imi spune ca e in format gresit….dar incercam….poate intr-un final reusim

 3. este să luăm piesa pe care vrem să o modificăm, cu click și să o punem în program, acolo unde scrie drag & drop, așa se și numește acțiunea sau putem adăuga un întreg folder/subfolder făcând click pe acele plusuri verzi de mai sus.

 4. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic, you can earn extra cash every month.
  You can use the best adsense alternative for any type of website
  (they approve all websites), for more info
  simply search in gooogle: boorfe’s tips monetize your website

Leave a Comment