Program pentru făcut filmuleţe din poze

Sunt momente în care ne gândim, oare cât e de dificil şi cu ce program am putea să facem şi noi un filmuleţ din poze cum vedem pe diverse site-uri precum youtube sau trilulilu?

Mulţumită lui Slideshow Creator, o aplicaţie gratuită, putem face rapid şi simplu filmuleţe din imagini cu muzica pe fundal şi diverse efecte pe care le putem pune între ele.

Deoarece programul are şi limba româna iar opţiunile sunt toate la îndemână, acest program îl poate utiliza orice începator fiind extrem de simplu în utilizare, fără nici un fel de bătăi de cap. În caz că nu mă crezi, butonul de descărcare al programului este jos, te poţi convinge singur.

Cu Slideshow Creator putem face cele mai interesante filmuleţe pe baza de SlideShow cu imagini care au formatele JPEG, JPG, BMP, ICO, EMF şi WMF.

Utilizare Slideshow Creator
Totul începe cu interfaţa din imaginea de mai sus. Avem ca şi în browser pe TAB-uri, primul TAB numit Fotografii este pentru a adăuga imagini, al doilea pentru a adăuga Fişiere audio iar al treilea pentru Tranziţii, adică efectele care să apară între imagini.

Putem adăuga imaginile şi fişierele audio şi făcând drag&drop jos, unde scrie Trage ceva aici..

La final, după ce ne-am săturat de băgat imagini şi efecte dăm pe 720×576 de pe mijloc dacă vrem să modificăm rezoluţia şi pentru a salva filmuleţul dăm pe Fă fişier video.

Download Slideshow Creator
Bookmark the permalink.

30 Comments

 1. Pingback: Program de făcut filme gratuit | download

 2. Imi spune si mie cineva daca se poate cu vre-un program din toata galaxia sa scrii pe filme???:((( eu nu ma pricep pe windows movie maker:((

  • Acest slideshowmaker cum ai remarcat face filmulete din pozele tale iar pe fiecare poza poti adauga si text sau comentariu si se poate adauga in orice parte a pozei la orice dimensiune si o gramada de fontstyluri .

  • Pr. de scris pe filme: Sony vegas – orice versiune

   Pinnacle Studio – orice versiune

   Succes’ Larissa

  • Programe sa scri pe filme sunt mai multe . Eu i-ti recomand
   – Sony Vegas. sau – Pinnacle.

   Succes

 3. Max Smirnoff

  Today new version was released with pan&zoom effect!
  Is it possible to get announced on the main page?

 4. Pingback: Cum să faci rapid filmuleţe din poze cu muzică pe fundal

 5. ProShow Gold nu e bun da Slideshow Creator e cel mai super…

 6. De ce pot pune doar 15 fotografii?? 🙁

 7. [R.T.X]ReS[]OtH3Rs

  Salut merge si fisiere video?

 8. in ce formet ati facut videul

 9. de unde il downladez?

 10. vrea cont acum
  dfd
  dfd

 11. CUM FAK SA-L DOWNLOADEZZZ ??????

 12. Eu as vrea sa fac un filmulet despre ma multe chestii, dar nu gasesc nici un program potrivit…dar mai caut caci nu ma voi lasa batuta! 🙂

 13. are cumva virusi??

 14. ok………….

 15. Super tare program Connect Cs.csarenaX.ro –> Forum: http://www.csarenax.ro/forum/ Va asteptam!

 16. Fain cum il descarc

  ?

 17. Puteti descarca un astfel de program de creat clipuri din poze cu muzica si chiar de facut clipuri video,gratuit de aici : http://descarcaprograme.webs.com/program-editat-poze-clipuri

 18. Buna ziua
  Am lucrat un filmulet cu acest program. Este foarte usor de folosit. Dar la salvare, indiferent ce optiune as alege(FLV, WMV, AVI…), imi salveaza in programul Winamp, desi am si Bsplayer. Nu vreau in Winamp. Cum sa procedez?
  Multumesc.

 19. cristinamunteanu

  IMI place

 20. What’s up,I check your blogs named “Program pentru făcut filmuleţe din poze download” like every week.Your humoristic style is awesome, keep up the good work! And you can look our website about تحميل افلام.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.