Program pentru făcut filmuleţe din poze

Sunt momente în care ne gândim, oare cât e de dificil şi cu ce program am putea să facem şi noi un filmuleţ din poze cum vedem pe diverse site-uri precum youtube sau trilulilu?

Mulţumită lui Slideshow Creator, o aplicaţie gratuită, putem face rapid şi simplu filmuleţe din imagini cu muzica pe fundal şi diverse efecte pe care le putem pune între ele.

Deoarece programul are şi limba româna iar opţiunile sunt toate la îndemână, acest program îl poate utiliza orice începator fiind extrem de simplu în utilizare, fără nici un fel de bătăi de cap. În caz că nu mă crezi, butonul de descărcare al programului este jos, te poţi convinge singur.

Cu Slideshow Creator putem face cele mai interesante filmuleţe pe baza de SlideShow cu imagini care au formatele JPEG, JPG, BMP, ICO, EMF şi WMF.

Utilizare Slideshow Creator
Totul începe cu interfaţa din imaginea de mai sus. Avem ca şi în browser pe TAB-uri, primul TAB numit Fotografii este pentru a adăuga imagini, al doilea pentru a adăuga Fişiere audio iar al treilea pentru Tranziţii, adică efectele care să apară între imagini.

Putem adăuga imaginile şi fişierele audio şi făcând drag&drop jos, unde scrie Trage ceva aici..

La final, după ce ne-am săturat de băgat imagini şi efecte dăm pe 720×576 de pe mijloc dacă vrem să modificăm rezoluţia şi pentru a salva filmuleţul dăm pe Fă fişier video.

Download Slideshow Creator

Articole asemanatoare

30 Thoughts to “Program pentru făcut filmuleţe din poze”

 1. […] de genul fără a avea cunoştiinţe avansate în aşa ceva? AquaSoft Slideshow For YouTube este un program gratuit de facut filme pentru uz personal, cu care putem face slideshow-uri cu imagini, muzica şi video cu doar câteva […]

 2. Imi spune si mie cineva daca se poate cu vre-un program din toata galaxia sa scrii pe filme???:((( eu nu ma pricep pe windows movie maker:((

  1. flutike

   Acest slideshowmaker cum ai remarcat face filmulete din pozele tale iar pe fiecare poza poti adauga si text sau comentariu si se poate adauga in orice parte a pozei la orice dimensiune si o gramada de fontstyluri .

  2. TEO

   Pr. de scris pe filme: Sony vegas – orice versiune

   Pinnacle Studio – orice versiune

   Succes’ Larissa

  3. Teo

   Programe sa scri pe filme sunt mai multe . Eu i-ti recomand
   – Sony Vegas. sau – Pinnacle.

   Succes

 3. Max Smirnoff

  Today new version was released with pan&zoom effect!
  Is it possible to get announced on the main page?

  1. Maybe i update this post, is your soft? 🙂

 4. […] demult vorbeam de ProShow Gold sau Slideshow Creator, două programe excelente de făcut filmuleţe din poze, care din păcate pentru mulţi nu sunt cea […]

 5. Andreika

  ProShow Gold nu e bun da Slideshow Creator e cel mai super…

 6. Ioana

  De ce pot pune doar 15 fotografii?? 🙁

 7. [R.T.X]ReS[]OtH3Rs

  Salut merge si fisiere video?

  1. Doar fotografii, din pacate.
   Pentru a adauga si fisiere video incearca http://xux.ro/program-de-facut-filme/

 8. sergiu

  in ce formet ati facut videul

 9. ~Mihai~

  de unde il downladez?

  1. La sfarsitul fiecarui articol exista ‘Download x’

 10. alyn

  vrea cont acum
  dfd
  dfd

 11. Salam din 23

  CUM FAK SA-L DOWNLOADEZZZ ??????

  1. Salam din 23

   PLZZ ZICETIMI SI MIE

 12. Fuchs Luciana

  Eu as vrea sa fac un filmulet despre ma multe chestii, dar nu gasesc nici un program potrivit…dar mai caut caci nu ma voi lasa batuta! 🙂

 13. Anonymous

  are cumva virusi??

 14. david

  ok………….

 15. Super tare program Connect Cs.csarenaX.ro –> Forum: http://www.csarenax.ro/forum/ Va asteptam!

 16. Fain cum il descarc

  ?

 17. Puteti descarca un astfel de program de creat clipuri din poze cu muzica si chiar de facut clipuri video,gratuit de aici : http://descarcaprograme.webs.com/program-editat-poze-clipuri

 18. Cristina

  Buna ziua
  Am lucrat un filmulet cu acest program. Este foarte usor de folosit. Dar la salvare, indiferent ce optiune as alege(FLV, WMV, AVI…), imi salveaza in programul Winamp, desi am si Bsplayer. Nu vreau in Winamp. Cum sa procedez?
  Multumesc.

 19. cristinamunteanu

  IMI place

 20. What’s up,I check your blogs named “Program pentru făcut filmuleţe din poze download” like every week.Your humoristic style is awesome, keep up the good work! And you can look our website about تحميل افلام.

Leave a Comment