Opreşte servicii din Windows pentru un consum redus de resurse

Atunci când optimizarea Windows-ului cu diverse programe nu dă randamentul dorit având lipsă de memorie RAM sau procesorul e mai tot timpul sufocat, configurarea şi stoparea serviciilor din Windows pot da rezultate la care nici nu te aşteptai!
Vista Services Optimizer este un program gratuit doar pentru Windows Vista şi Windows 7 de administrare uşoară, rapidă, automată sau manuală a serviciilor din Windows, servicii care pot consuma degeaba memorie RAM sau procesor.

Să te apuci să dezactivezi manual din serviciile din Windows poate fi o chestie plictisitoare pentru mulţi şi pierdere de timp, pentru că, să iei pe rând fiecare serviciu din Windows şi să îl dezactivezi nu e deloc o plăcere.
În schimb cu Vista Services Optimizer poţi face asta mult mai rapid, doar din câteva click-uri şi fără niciun fel de cunoştinţe! asta în caz că alegi ruta simplă, mai exact Automatic TuneUp, o opţiune existentă la acest program.

Interfaţa care apare prima dată după instalarea programului ne prezintă toate opţiunile oferite de acesta, primul, Home Windows pentru a ajunge pe prima fereastră a acestuia, a doua Service Diagnostic fiind pentru a diagnostica serviciile pentru oferirea de informaţii în legătură cu ele, mai exact pentru a vedea care a fost optmizat/modificat şi care nu.

A 3-a opţiune şi cea ma folositoare, Automatic TuneUp pentru a stopa automat serviciile, din dreapta jos dăm pe Optimize, de unde vom selecta ce anume utilizăm şi ce nu pentru ca acesta să ştie exact ce servicii din Windows să oprească fără a întâmpina probleme mai apoi.

În caz că aţi ales ceva greşit din acele opţiuni şi aţi făcut optimizarea(Optimize) vă întoarceţi în meniul Automatic TuneUp şi selectaţi Change current User Profile de unde alegeţi din nou ce anume utilizaţi şi ce nu iar apoi faceţi click din nou jos pe Optimize, pentru optimizarea serviciilor din nou.

Următoarea opţiune din prima fereastră, Manual TUneUp este pentru cei mai puţin avansaţi de unde puteţi opri manual anumite servicii.
Gaming Mode pentru cei care doresc oprirea tuturor serviciilor care pot fi oprite, pentru a profita la maxim de ultimul MB de RAM care poate fi eliberat atunci când vă jucaţi un joc oarecare.

Services Profile este pentru a salva propriul profil făcut in acest program, şi pentru a face asta dăm pe New Profile de unde o să primim indicaţiile în salvare.
Din Service Manager putem administra serviciile din Windows iar din Rescue Center, ultima opţiune, putem aduce la normal toate modificările făcute.

Dacă aveţi de gând să opriţi din serviciile care consumă aiurea resurse pentru a elibera ceva memorie RAM şi procesor, Vista Services Optimizer este o alegere perfectă pentru administrarea serviciilor din Windows, datorită multitudinii de opţiuni oferite!

Download Vista Services Optimizer

Articole asemanatoare

One Thought to “Opreşte servicii din Windows pentru un consum redus de resurse”

  1. […] pas în a face un calculator mai rapid este să oprim serviciile nefolositoare din Windows. În caz că deţinem Windows 7 o putem face în câteva minuţele şi […]

Leave a Comment