Player audio light cu mai multe interfeţe & multe altele – GOM Audio

GOM Audio este un player audio gratuit făcut desigur de cei care au făcut şi renumitul GOM Media Player, un media player destul de popular, şi bun.
GOM Audio este foarte blând cu consumul de resurse şi arată foarte bine pentru un player, acesta venind la instalare cu 3 interfeţe (teme) care pot fi schimbate cu un singur click.

Playerul vine şi cu un stream pentru radio-uri, de unde putem adăuga orice adresă radio de pe internet. Pentru a adăuga un radio, simplu ne ducem de sus pe GOM Audio iar apoi pe Streaming Broadcast, sau şi mai rapid, apăsăm F9 când avem playerul în prin plan pe desktop.

Pentru a schimba interfaţa de care vorbeam mai sus dăm tot de sus pe GOM Player, iar de la Skin alegem din cele 3 interfeţe, sau CTRL+F10. Să sperăm în viitor la mai multe, eu o prefer pe cea default, dar nici cea de mai jos nu e rea:

O altă chestie interesantă la acest player audio este Power Options, la care ajungem apăsând tasta F6. Din acesta putem seta stingerea PC-ului automat, sau doar a lui GOM Player, la un timp stabilit de noi sau când lista de melodii se sfârşeşte.

Din Preferences (F5) din tabul General putem seta playerul să fie mereu deasupra altor ferestre (Always on top), sau acesta să fie minimizat în taskbar (Lock the taskbar when minimized).
Mai avem din tabul Shortcuts opţiunea de a seta taste rapide globale, prin care putem controla playerul prin combinaţii de taste predefinite, în orice loc ne-am afla.

GOM Audio este complet gratuit, redă fără probleme cele mai cunoscute formate audio şi rulează pe sistemele de operare Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download GOM Audio

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Player audio light cu mai multe interfeţe & multe altele – GOM Audio”

  1. Nu stiam ca GOM e si in varianta audio. .. .

    1. E o bucata din GOM Media, pentru cei care foloseau GOM Media Player doar pentru audio, acum au ceva separat 🙂

  2. cosmin(luceafar) http://kisswap.ro/snaidar

    un progam cred ca bun pentru cei care folosesc windows7:D

Leave a Comment