Cel mai bun program de backup online

Ar trebui să îţi faci un backup la hard disk. Deşi e spusă de un milion de ori prin milioane de locuri, foarte puţini îşi fac un backup online, care în multe situaţii i-ar putea salva de la un adevărat dezastru.
CrashPlan este probabil cel mai bun program de backup online, şi este exact ceea ce ai avea nevoie în cazul în care te-ai decis să îţi faci un backup online la fişiere.

Pentru început o să avem nevoie de un cont, pe care îl facem la prima rulare a aplicaţiei.

Acum că avem contul o să se deschidă inferfaţa acesui program, una foarte prietenoasă.

Crashplan Central este trial timp de 30 de zile, în schimb opţiunea de a face backup la destinaţii alese de noi este complet gratuită şi o găsim în locaţia Folder din meniu Backup al programului.
Pentru a restaura ceva dăm pe meniul Restore, e unde selectăm ceea ce dorim să restaurăm.

Din meniul Settings putem seta să ne fie trimis raportul backupului pe email sau chiar pe twitter. Tot de acolo îl putem seta să pornească odată cu Windows-ul.

Cu CrashPlan poţi programa backupuri ale fişierelor automat, poţi face backup-uri locaţiilor alese de tine, şi poţi restaura oricând fişierele şterse accidental de pe hard disk şi cărora le-au fost făcut un backup cu această aplicaţie.
Este copatibil cu XP, Vista, Windows 7 şi Server 2008/2003.

Download CrashPlan

Articole asemanatoare

One Thought to “Cel mai bun program de backup online”

  1. […] folderul căruia îi dorim să-i facem sincronizarea / backup-ul, iar apoi modul, Infinte, Sync sau Backup. Pentru a avea mereu sincronizat un folder ales alegem opţiunea de […]

Leave a Comment