Cum ștergi un fișier/folder blocat care nu se lasă șters

Încerci să ștergi un folder/un fișier iar acesta nu se lasă șters și îți dă o eroare de genul “Cannot delete file: Access is denied“; “Cannot delete folder: It is being used by another person or program“; “Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use“?
Dacă da, atunci ai nimerit bine, IObit Unlocker este soluția “supremă”!

IObit Unlocker este un program complet gratuit care deblochează folderele blocate pentru a putea fi modificate sau șterse fără probleme, rezolvându-ți astfel definitiv această problemă des întâlnită.

Atunci când instalaţi IObit Unlocker aveţi mare grijă la chestiile cu care vine în plus, așa că debifăm ce apare în imaginea de mai jos, asta doar dacă nu le dorim.

După instalarea acestuia mai departe e simplu, tot ce trebuie să facem este să dăm Add sau să băgăm folderul cu drag&drop în program și să-i dăm Unlock sau Unlock & Delete pentru deblocare și ștergere, Unlock & Rename pentru deblocare și redenumire, Unlock & Move pentru deblocare și mutare și Unlock & Copy pentru deblocare și copiere.

Acesta este singurul program pe care-l folosesc pentru atunci când nu pot șterge/modifica un fișier/folder anume, și nu pentru că aș fi rasist cu alte programe, dar pur și simplu funcționează excelent și nu am avut nevoie de alceva.

Download IObit Unlocker

Articole asemanatoare

6 Thoughts to “Cum ștergi un fișier/folder blocat care nu se lasă șters”

 1. aurel

  salut
  dupa cele citite acest program nu este laudat,
  de aceia te rog sa-mi recomanzi ceva simplu si bun, ca am cateva fisiere ce nu se lasa sterse,

 2. Balteanu

  Poti sterge foarte usor cu Unlocker 1.9.1

 3. Balteanu

  Pentru alte nelamuriri privind PC ma puteti contacta la ID YM- gheorghebalteanu

 4. […] şi alte chestii utile pentru o detectare cât mai simplă iar cu Emsisoft BlitzBlank putem şterge fişierele care nu se lasă şterse din […]

 5. valy

  multumesc de programel si de toti pasii care sunt de facut.
  de cateva zile ma chinui sa sterg 4 foldere.
  2 pe o partitie si 2 pe alta
  la o partitie am putut sa sterg doar cu formatare.
  deci…inca o data multumesc.

Leave a Comment