Cum să salvezi site-uri întregi în PC

HTTrack Website Copier este o alternativă gratuită la Offline Explorer Pro, program de descărcat site-urile în întregime pentru vizualizarea lor mai târziu, când nu avem o conexiune la internet.

HTTrack Website Copier este un browser offline gratuit în întregime și poate fi descărcat de aici:
http://download.httrack.com/cserv.php3?File=httrack.exe

Cum se utilizează HTTrack Website Copier?
Imediat după instalare o să ne apară fereastra de mai sus, click pe next iar la “Numele proiectului existent” trecem numele site-ului, la “Project category” categoria din care dorim să facă parte, spre ex.”programe calculator“, “Calea de baza” o putem lăsa așa cum e C:\Siturile Mele și apoi dăm butonul de next de mai jos.
Programul are limba română (Preferences-Language).

În pasul următor la “Acțiune” lăsăm selectat “(Descarcă site(-uri) web)“, la “Adresa Web” adresa URL a site-ului care vrem să-l copiem iar apoi dăm next, dacă nu ne interesează și opțiunile avansate.

În pasul următor apăsăm Finish pentru a începe descărcarea site-ului în întregime.

Ce e mai mișto la Httrack decât la Offline Explorer Pro e că nu are inclus un browser iar accesarea site-urilor o să poată fi facută din browserul preferat!

Pentru a vizualiza site-urile descărcate dăm sus pe Fișier și apoi pe “Răsfoire site-uri…” iar apoi o să se deschidă în browserul preferat lista cu site-urile preferate.

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Cum să salvezi site-uri întregi în PC”

 1. Ionut

  Care crezi ca ar fi mai bun asta sau Offline Explorer Pro? La asta nu am optiunea de a nu descarca un site in intregime daca doresc acest lucru? Si are mai putine optiuni ca Offline Explorer Pro, ca mie asta mi-ar place, adica Offline Explorer?

  1. Ai si optiunea de a nu descarca un site in intregime, atunci cand adaugi un nou site spre descarcare la “Seteaza optiuni” alegi tot ce vrei sa-ti descarce si ce nu!
   Da, are ceva mai putine optiuni ca Offline Explorer dar oricum nu erau foarte folositoare!
   iti recomand pe acesta, pe langa faptul ca e gratuit descarca site-urile ceva mai bine.

 2. Alin

  Descarca si fisierele css si java?

  1. Descarca tot site-ul in intregime! e mic programul, testeaza-l.

Leave a Comment