Programe de modificat poze online

Că tot am vorbit recent despre programe de modificat poze, acum e rândul programelor online, mai jos aveți o mică listă cu cele mai bune programe de modificat poze online, programe care, normal, nu trebuiesc instalate în PC, doar încărcăm poza pe acel site și începem editarea!

Programe de editat poze online – Top 5 cele mai bune

Acest tip de programe sunt tot mai căutate în mediu online pentru faptul că sunt programe care nu trebuiesc instalate în sistemul de operare, perfecte pentru cei care nu editează în fiecare zi o poză sau nu au nevoie de ceva instalat în calculator care să ocupe spațiu degeaba plus opțiuni foarte avansate pentru editarea unei imagini într-un mod cât mai profesionist și o distribuire a lor cât mai ușoară și rapidă prin opțiunile oferite la unele programe de editat poze online pe rețelele sociale.

Lista cu cele mai bune programe de editat poze le aveți mai jos, toate online și toate gratuite.

Dacă te aștepți ca programele de editat poze să fie lipsite de opțiuni, “anemice”, vei fi umit de opțiunile pe care le are Sumo Paint.
Sumo Paint face mult mai multe decât un drag&drop și o rotire de imagine.

Adobe Photoshop Express este un program de editat poze online oferit de cei de la Adobe.
Primul lucru pe care îl vei observa la prima folosire dacă ești un utilizator pasionat de Photoshop este că din toate editoarele online acesta este cel care arată cel mai bine cu marele Photoshop.
Programul este gratuit pe o perioada limitată iar pentru utilizare necesită crearea unui cont.

Când vizitați Pixlr puteți opta pentru Pixlr Express (cel din imaginea de mai jos) sau Pixlr Editor în funcție de necesități.
Pixlr Express este un editor online de imagine simplu de folosit, o bară de instrumente cu decupare, rotire, corecţie imagini şi aşa mai departe.

Picnik este un program de editat poze ușor de folosit cu instrumente puternice de editare.
Dacă vreți mai mult decât schimbarea unei culori la o imagine sau tăierea ei, Picnik ne oferă peste 30 de modele de imagini după care puteți edita, toate acestea la Tools.

Aviary Phoenix are o interfaţă avansată şi o mulţime de opţiuni pentru a vă ajuta să editaţi imagini cum ar fi contrastul, amestecare culori, de imagini, pentru trucarea imaginilor și multe altele.
Puteți utiliza programul fără să vă logați cu un cont, dar făcându-vă un cont puteți salva creațiile pe propriul lor site.

Articole asemanatoare

7 Thoughts to “Programe de modificat poze online”

  1. caldarescucatalin

    tare tare

  2. (|2@Z|_$qYk3

    da e tare

  3. denisa

    naspa naspa :*

Leave a Comment