Recuperare date HDD/fișiere șterse

Ajungem în situația în care am șters un fișier și îl vrem înapoi/reformatăm calculatorul și apoi ne dăm seama că am făcut o greșeală/un virus ne îneacă sistemul și suntem nevoiți să dăm urgent reformatare și instalare deși aveam fișiere de care aveam nevoie/un prieten nebun ne șterge pozele din calculator, de deștept ce e, ce e de făcut în astfel de situații?

Avem două opțiuni: ori ne băgăm picioarele în ele date și trăim viața în continuare cu noduri în gât, ori încercăm prin a le recupera, și aici ne zâmbește Kickass Undelete, un program de recuperare date HDD/fișiere șterse din calculator.

Cred că toată lumea a avut momente în care a șters ceva din Recycle Bin și a simțit nevoia să restaureze dar din lene sau nepricepere nu s-a mai stresat nimeni în recuperare.

Kickass Undelete este special prin faptul că nu necesită instalare fiind portabil, îl descărcăm rapid și avem programul de recuperat toate fișierele șterse din calculator.

Programul este atât de simplu în utilizare încât oricine are mouse și mână poate să-l folosească.

Tot ce trebuie făcut pentru început este să selectăm din stânga locul de unde vrem să recuperăm fișierele șterse și apoi să dăm Scan.
După ce am dat Scan o să se listeze toate fișierele șterse de pe acea partiție/din acel loc.

Odată ce procesul de scanare a luat sfârșit nu ne rămâne decât să selectăm fișierele pe care dorim să le recuperăm și să dăm pe Restore Files…

Programului îi lipsesc câteva opțiuni utile cum ar fi sortarea după data fișierelor, nume și dimensiune dar ne putem descurca și așa cu el deși ar fi utile, să sperăm că le bagă în versiunile următoare.
Numele mi se pare cel mai interesant lucru la acest program.

Este un program gratuit și compatibil cu Windows XP, Windows Vista și Windows 7.

Download Kickass Undelete

Articole asemanatoare

9 Thoughts to “Recuperare date HDD/fișiere șterse”

 1. Ionut

  Asta crezi ca ar fi mai bun ca Recuva de la Piriform?

  1. Clar nu.. are foarte putine optiuni. Dar e o alternativa buna, fiind portabil si usor de utilizat.

 2. […] sunt multe, la fel şi programele, unul din ele fiind FileWing, un program gratuit capabil să recupereze fişiere şterse la care nu le mai dădeai nicio […]

 3. […] în trecut despre alte două programe foarte utile în recuperarea fişierelor şterse, şi anume Kickass Undelete şi FileWing, dar care ca de obicei, au opţiuni în plus şi în minus faţă de programul […]

 4. vio

  Descarcati gratuit un program foarte bun de recuperat date sterse din calculator sau de pe carduri de memorie : http://descarcaprogramepc.blogspot.ro/2014/10/program-recuperat-date-sterse-hdd.html

 5. xcgftjfjfgjfikyvgukdgwetjksdnkgjbzxdigshgxduiobvzs

Leave a Comment