Adaugă efecte pozelor cu un singur click

Easy Photo Effects este probabil, aşa cum se recomandă, unul din cele mai simple programe de editat poze pe care l-aţi întâlnit. Eu unul îi dau dreptate, este atât de simplu încât cred că oricine ştie apăsa pe click la mouse poate aplica efecte unor poze, efecte care schimbă pozele radical.

Nu vă aşteptaţi ca acest program să aibă cine ştie ce opţiuni de editare, tot ce poate el să facă este să adauge diverse efecte pozelor cu un simplu click, de la efectul des întâlnit de sepia până la adăugarea unei rame sau împărţirea pozei în mai multe cadre cu diverse efecte, opţiunea mea preferată de la acest program.

Pentru început dăm Open Image pentru a încărca o imagine din calculator, iar apoi din partea dreaptă selectăm efectul dorit. Spre ex. pentru a împărţi imaginea în mai multe cadre dăm pe Colored Grid.
Pentru a reseta orice modificare făcută dăm oricând pe Undo aflat în partea stângă sus, iar pe final pentru a salva imaginea cu efectul ales dăm pe Save Image.

Easy Photo Effects rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 cu un monitor care are rezoluţia de minim 1024×768.

Download Easy Photo Effects

Articole asemanatoare

8 Thoughts to “Adaugă efecte pozelor cu un singur click”

 1. flutike

  Am si eu o recomandare care cu 1 click face minuni dintr-o poza fara nici o cunostinta in editare . Am ramas uimit ce stie .
  http://www.simply-good-pictures.com/
  http://tinyurl.com/c6lhwxu

  1. Foarte interesant programul, pacat ca e doar 3 zile trial.

   1. flutike

    Nu am dat link cu full version , nu stiu daca este voie , Softpedia parca are mai multezile din start la incercat programe .?!

    1. Nu este voie pentru ca nu se promoveaza asa ceva pe aici, dar nici nu “dau in cap” pentru asta..
     Nu stiu, nu l-am testat de pe softpedia, posibil sa ai dreptate! o sa il descarc sa vedem! si daca are cel putin 30 de zile, ar fi ceva.

Leave a Comment