Video Joiner – Program de unit fişiere video

Ai fişiere video pe care ai vrea să le uneşti/combini?
Free AVI/MPEG/WMV/MP4/FLV Video Joiner este un program care poate face asta într-un mod gratuit şi foarte simplu, putând uni fişiere video din mai multe formate, inclusiv formatele AVI, MPEG, MP4, FLV, WMV, FLV, şi multe altele.

La utilizare, aşa cum spuneam mai sus, este foarte simplu. Pentru început dăm pe Add video, butonul aflat în partea dreaptă, pentru a adăuga fişierele video, filmuleţele şi ce mai dorim pentru unirea/combinarea lor.
Putem adăuga fişiere video din orice format dorit, acest program putând combina fişiere video din mai multe formate în unul singur.

Putem da oricând Play pentru a vedea cum s-au combinat aceste fişiere video, selectând pe unul din program putem să-i dăm Move up sau Move down pentru a-l muta mai sus sau mai jos, Delete pentru a şterge un video adăugat şi Clear pentru a şterge toate fişierele video adăugate până în prezent.
Atenţie, aceste fişiere video se şterg doar din program, nu şi de pe hard disk!

Atunci când ne-am decis că am adăugat toate fişierele pe care am dorit să le unim dăm pe Next, aflat ceva mai jos, în subsolul programului.
Acum urmează partea cu selectarea locaţie unde vom salva aceste fişiere video combinate şi formatul.

La Output directory dăm pe Select pentru a alege unde să salvăm toată lucrarea noastră făcută cu acest program iar la Convert to, formatul în care dorim ca acesta să se salveze, apoi dăm Join now, şi unirea fişierelor video începe.

Acum nu ne rămâne decât să aşteptăm ca programul să-şi facă treaba, putând oricând să selectăm pe Preview, opţiunea aflată pe la mijlocul ferestrei pe partea dreaptă, de unde o să vedem în timp real progresul conversiei.
Într-un final dăm pe Finish sau Open folder, pentru a ajunge la locaţia fişierelor video combinate.

Download Free AVI MPEG WMV MP4 FLV Video Joiner

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Video Joiner – Program de unit fişiere video”

Leave a Comment