Aplică efecte şi inserează fotografii în cadre amuzante cu Funny Photo Maker

Photoshop este fără îndoială un program de editat poze magnific dar atunci cand vine vorba de a utiliza anumite caracteristici ale acestuia majoritatea utilizatorilor incepători sunt nedumeriţi din cauza multitudinii de opţiuni disponibile pe care le are.

În schimb cu Funny Photo Maker putem face chestiile pe care le-am dori să le facem cu Photoshop mult mai simplu. Cu acest program putem aplica efecte speciale sau cadre la poze în doar câteva cluck-uri transformând astfel fotografiile mult mai interesante şi amuzante.

Pentru a începe în a utiliza programul cu propria fotografie din meniul de pe stânga dăm acel plus de culoare portocalie pentru a încărca fotografia din calculator.

Instant după ce am ales poza o să se aplice în toate cadrele oferite de program iar apoi nu ne mai rămâne decât să alegem cadrul dorit, să dăm sus pe Output iar apoi Export, pentru a salva poza modificată în calculator.

La meniul din dreapta sus avem Frames, Face fun, de unde dăm Search face pentru a selecta faţa din poză iar apoi aceasta o să fie aplicată în toate acele corpuri şi Artistic, pentru adăugarea diverselor efecte la poze.

Funny Photo Maker este gratuit şi rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download FUnny Photo Maker

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Aplică efecte şi inserează fotografii în cadre amuzante cu Funny Photo Maker”

  1. Catalană Nee

    Nu merge p

Leave a Comment