Program de modificat poze online cu foarte multe opţiuni folositoare

Ca să găseşti un program de modificat poze care să fie online, adică fără descărcare şi instalare nu mai e greu deloc dar majoritatea din ele sunt limitate în opţiunile pe care le oferă, cum ar fi tăierea dintr-o poza, redimensionarea, colorarea ei sau adăugarea unei rame.
În schimb, PicMonkey poate face mult mai mult de atât fiind o aplicaţie online de editat poze avansat.
Aceasta oferă extrem de multe filtre pentru adăugarea diverselor efecte/modificări la poze, adăugarea textelor pe imagine, retuşări, diverse efecte, rame la poze şi modele care pot fi aplicate la poze.

PicMonkey este acum în versiune BETA şi astfel puteţi folosi toate opţiunile din el complet gratuit iar odată ce BETA o sa dispară probabil o să fie aplicate diverse costuri pentru anumite opţiuni, cele de bază rămânând gratuit pentru totdeauna.

Pentru a începe editarea unei imagini cu PicMonkey atunci când intrăm prima dată pe site-ul lor facem drag&drop la imaginea care dorim să o edităm la prima căsuţă din stânga sau dăm click pe ea şi selectăm poza din calculator.

Desigur, în schimb mai putem edita poze online oferite de ei pentru a vă învăţa cu programul care dupa cum spuneam, are destul de multe opţiuni utile pe care le avem la îndemână pentru a transforma o poză exact aşa cum ne dorim.

Butoanele de Undo&Redo sunt localizate jos stânga, acele săgeţi şi este o altă o chestie utilă cu care putem aduce înapoi ultima modificare făcută la poza iar tot de acolo putem salva imaginea modificată(Save) sau încărca o imagine(Upload).

Aplicaţia este rapidă, efectele fac imaginile mult mai interesante şi probabil sunt unele din cele mai diverse pe care un program de genul le poate oferi. Nu rămâne decât să vizitaţi site-ul şi să vă convingeţi singuri dacă merită sau nu să ocupe locul altor programe de editat poze pe care le-aţi utilizat.

Site: picmonkey.com

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Program de modificat poze online cu foarte multe opţiuni folositoare”

 1. Gelu

  maestre , muta si tu search-ul ala mai sus te rog

  1. Din pacate mai sus de abonare nu pot! Eu cred ca e destul de “accesibil”..

 2. Gelu

  Am inteles Tibi , uite, iti propun rezolvarea unei problemute .Eu pentru curatare folosesc intai Ccleaner , apoi Wise Disk , Wise Registry,fac optimizarea cu asta din urma , imi cere restart , apoi vreau sa fac si defragmentarea cu Defraggler .
  Acum problema este cum pot face sa ruleze toate astea cu un singur buton , sa nu stau langa el ?

  1. Este aproape imposibil doar daca aceste programe au optiunea de programare! si un soft sa faca asta, adica sa controleze fiecare program in parte sa-i ruleze ce doresti tu din ele nu exista! cel putin eu nu am auzit de asa ceva..

 3. Gelu

  poti eventual muta link-ul de sus mai la stanga si bagi search-ul in locul lui , nici nu stii cat te poate ajuta asta

Leave a Comment