trimDesk – ascunde taskbar, wallpaperul sau iconiţele utilizând taste rapide

Să ascunzi toate iconiţele, widget-urile / gadget-urile sau wallpaperul de pe desktop poate deveni o sarcină destul de plictisitoare, mai ales în cazul în care eşti nevoit să faci treaba asta foarte des, fiind o regula la fiecare vecin, prieten venit în vizită, sau la fiecare screenshot / video în care eşti nevoit să-l arăţi cuiva căruia nu ai vrea să-i arăţi şi ce ai pe desktop.
Dacă eşti genul care e nevoit să facă treaba asta destul de des, trimDesk este o soluţie excelentă, fiind o aplicaţie capabilă să ascundă prin combinaţii de taste (hotkey) icnoniţle, taskbar-ul, wallpaperul de pe desktop sau gadget-urile, lăsând totul default.

La prima rulare a acestuia o să ne apară o interfaţă din care putem ascunde iconiţele, wallpaper-ul, gadget-urile sau taskbar-ul, iar pentru a începe utilizarea sa prin combinaţii de taste o să fim nevoiţi să le setăm manual dând pe Sets, opţiune aflată în meniul din stânga.
Putem seta pentru o singură combinaţie de taste să se ascundă automat toate cele enumerate mai sus.

Cu versiunea gratuită nu putem salva setările făcute mai sus, fiind nevoiţi să îi refacem setările de fiecare dată când închidem aplicaţia.
trimDesk rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download trimDesk

Bookmark the permalink.

5 Comments

  1. Oare mai sant oameni care tin minte nspemii de combinatii de taste ? Pentru sistem , browser , jocuri , cutare – cutare program . Eu nici nu incerc , ajunge sa stiu nr meu de telefon pe dinafara . Peace !

  2. Am Fences instalat si vreo 100 iconite pe desktop . Pe langa faptul ca le ascunde cu un dublu klick pe toate , le ordonez in grupuri aranjate si adnotate , face screenshot cu ele si daca se amesteca le restaureaza . Eu raman cu Fences .

  3. A aparut Fences 2 acum este si mai interesant . Eu as instala tot si de toate dar din pacate nu se poate , si acum sant full de programe .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.