Secunia PSI – caută automat update-uri pentru programe

Nu cred că există deţinători de PC care nu au cel puţin un program în calculator pe care îl utilizează zi de zi, inclusiv browser-ul, player-ul, un antivirus sau un client de messenger.

Secunia PSI (Personal Software Inspector) este un program gratuit care se adresează în special vulnerabilităţilor din Windows şi caută automat versiunile noi la programele instalate deja în calculator, pentru a avea programele la zi cu toate noutăţile fără de care calculatorul nostru ar putea fi mult mai vurnerabil, mai ales atunci când navigăm pe internet.

Secunia PSI odată instalat în calculator o să facă o scanare pentru a verifica ce programe nu sunt la zi cu update-urile, iar totul o să fie afişat în interfaţa acestui program, in “dashboard”.

Pentru a vedea lista cu programele care nu sunt la zi dăm din dashboard pe Total Scan Results.

Aici o să ne afişeze lista cu toate programele / pluginurile şi tot ce se mai poate care au rămas în urmă cu update-urile.
De sub Install solution puteţi descărca direct update-ul pentru fiecare program în parte.

Secunia PSI cu siguranţa este unul din cele mai bune programe de găsit automat update-uri la alte programe din câte există, fiind foarte complex în opţiuni şi servicii, un program gratuit excelent pentru securitatea sistemului.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7.

Download Secunia PSI

Articole asemanatoare

Leave a Comment