Game Booster, acum cu înregistrare video în jocuri!

Cei de la IObit aveau sa facă prin 2005 minunea Game Booster, programul care poate optimiza calculatorul în aşa fel încât acesta să profite la maxim de toate resursele pentru a da un randament maxim în timpul jocurilor.

Şi chiar dacă se spune că o minune nu ţine mult, aceasta a ţinut până în ziua de azi, iar cei de la IObit s-au luptat ca la acest program să-i aducă la fiecare versiune ceva nou, să fie tot mai bun, iar în ultima versiune, 3.5.0, beta momentan, i-au adăugat şi opţiunea mult aşteptată de gamerii din toată lumea, şi anume aceea de a înregistra şi de a face screenshot / poze în jocuri.

Chiar dacă mărimea acestuia aproape că s-a triplat, sărind de la 4.15MB la 11.1MB, îşi merită tot spaţiul, şi cred că nu o să fie nicio problemă pentru nimeni că acum pe hard-disk-ul lor Game Booster o să ocupe cu 6MB în plus.

Şi chiar dacă mulţi sunt de părere că acest program este degeaba, acesta este capabil să facă o diferenţă extraordinară la calculatoarele care trag pentru fiecare mb de RAM sau resurse pentru a rula un joc anume, salvând un upgrade în adevăratul sens al cuvântului.

În caz că deţineţi 4Gb+ RAM şi un procesor de gamer adevărat iar calculatorul vostru rulează orice joc de ultimă oră fără probleme, atunci da, afirmaţia de mai sus e validă, programul este degeaba, pentru voi, deci nu vă mai obosiţi să-l instalaţi! Asta în caz că nu îl vreţi pentru noile funcţii pe care le deţine..

Versiunea beta (de teste) mai aduce ca noutate “un FPS mai mare şi un LAG mai mic”, practic îmbunătăţeşte jocul şi mai bine decât o putea făcea înainte, iar ultima versiune stabilă, v3.4.0, a adus şi funcţia de detectare a temperaturei pentru toate componentele, o altă funcţie utilă în special pentru cei care deţin laptop, şi vor să vadă dacă temperatura e de vină pentru rularea proastă a jocurilor.

Nu-mi rămâne decât să vă recomand descărcarea ultimei versiuni beta, chiar dacă aceasta este în teste eu unul nu am dat de nicio problema / ceva grav care să mă facă să renunţ la ea şi să mă mut la cea stabilă.

Game Booster este gratuit şi rulează pe Windows 8, Windows 7, Vista, XP şi 2000.

Download Game Booster v3.5.0 Beta
Download Game Booster v3.4.0

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Game Booster, acum cu înregistrare video în jocuri!”

  1. Starkey

    Ce sa zic, se merita instalat chair daca am pc de gamer, pentru noile functii nu imi pasa cat ocupa.

  2. […] care mi-a sărit în ochi este Gaming PC, care face în mare parte aceeaşi chestie ca şi Game Booster, şi anume optimizează la maxim sistemul atunci când rulam un joc şi îl putem defragemnta […]

  3. stefan

    E bun,fratilor,programelul asta..eu il folosesc de cam un an si jumatate,si sunt foarte multumit de el…vi-l recomand celor care aveti pc,laptop sau desktop un pic mai vechi sau mai “incet”,fata de cele speciale pentru gameri,cu toata increderea sa il folositi! Merge de minune cu windows 7,mai ales..dar si cu windows Xp! Sanatate!

  4. […] calculatorul pentru o performanţă mai bună în jocuri. Programul are caracteristici similare cu Game Booster dar aduce şi câteva chestii ceva mai […]

Leave a Comment