Probabil cel mai bun program gratuit de filmat desktop-ul

Dacă aveţi obiceiul sa filmaţi des ceea ce faceţi la calculator, fie pentru a face un tutorial, ori pentru a prezenta ceva, atunci probabil ai avea nevoie de mai mult decat doar un program care să filmeze desktop-ul, şi atât.
Un program care să fie ceva mai complex în optiuni, cum ar fi să poţi la finalul înregistrării să editezi înregistrarea, pentru a şterge părţile care nu au ieşit aşa cum vroiai.
Programe care pot face asta sunt câteva, cum ar fi Camtasia Studio, unul din cele mai cunoscute, sau probabil cel mai cunoscut şi utilizat program de genul, dar acesta nu este gratuit.

O alternativă gratuită la acest program este ActivePresenter, cu care putem înregistra desktop-ul la o calitate foarte bună, putem adăuga notiţe pe parcursul filmării sau la finalul înregistrării îl putem edita după bunul plac.

Pentru început o sa dam pe New Project, sau dacă dorim să facem rapid o captura pe New Capture.
În fereastra următoare selectăm modul în care dorim să facem aceasta captură, Full Motion Recording, Smart Capture With Auto FMR sau Smart Capture.

Odată ce am dat pe butonul de Ok, o să selectăm regiunea care dorim să o înregistrăm.
Putem opri o înregistrare dând din taskbar click dreapta pe iconiţa iar apoi pe Stop

După ce captura noastra a luat sfârşit, o să se deschidă meniul de editare a acesteia.

Aplicaţia are şi o versiune plătită, dar de la cea gratuită nu ne lipsesc chestiile de care avem nevoie. O comparaţie între aceste versiuni puteţi vizualiza aici: http://atomisystems.com/activepresenter/features-comparison/

Download ActivePresenter

Articole asemanatoare

7 Thoughts to “Probabil cel mai bun program gratuit de filmat desktop-ul”

 1. foarte bun pentru un program free

 2. Mai puteti incerca pentru filmat in jocuri sau pe desktop si FRAPS. Il puteti descarca gratuit de aici : http://descarcaprograme.webs.com/program-de-filmat-pe-desktop

 3. 印象的な|巨大|この偉大を共有している人このの |素晴らしい|素晴らしい} 記事 {ここで、|この場所で。
  新色大人気 新作続々入荷 http://emmanuellebiennassis.com

 4. あなたはたい場合は、あなたの のノウハウを のみこの Webページと 情報ここに掲載しました。
  新色大人気 新商品続々入荷中 http://www.panamericansuccess.edu.bo

 5. ねえあり。私はMSNを使用して、あなたのブログを見つけました。よく書かれた記事これは、非常に実際には非常にです。 私がします ことを確認してくださいブックマークにそれをすると戻ってくるあなたの有用なインフォメーション情報の続きを読むに。ポストをありがとう。 カムバック | 確かに間違いなく | 私は意志私がよ。
  正規販売店 新色大人気 http://www.iseesouthernoregon.com

 6. グレート配信。 サウンド引数。 精神 を続けてください。
  メール便送料無料 欠品廃盤の場合納品不可 http://transdovale.com.br

Leave a Comment