Program de schimbat wallpaper-ul de pe desktop automat

Cui nu-i place să schimbe wallpaper-ul de pe desktop? Poate celor care nu au timp / chef sa facă asta foarte des, dar în general tuturor ne place să schimbăm wallpaper-ul regulat, pentru că ne plac schimbările.
O aplicaţie excelentă si uşor de utilizat care poate face asta se numeşte WallSwitch.

WallSwitch este o aplicaţie gratuită, foarte mică ca şi mărime (>1mb), care schimbă automat wallpaper-ul, la intervale de timp setate de noi, cu posibilitatea de a schimba wallpaperele şi cu taste rapide (hotkey-uri).

La prima rulare a acesteia o să avem parte de interfaţa de mai sus.
Putem adăuga imagini care sa se schimbe automat dând pe tab-ul images, primul cu care o să se deschidă aplicaţia, iar din partea stânga pe una din cele 3 opţiuni, şi anume adăugarea unui folder cu imagini, adăugarea imaginilor sau adăugarea unei adrese url a unui feed.
Adresa de feed a acestui site este http://feeds.feedburner.com/Xuxro-ProgrameJocuriTutoriale.

La Tools, opţiune aflată în meniul de sus, putem seta programul să pornească odată cu Windows-ul, ceea ce şi recomand să faceţi în caz că v-aţi decis să-l utilizaţi.

Mutând pe tab-ul Display o să putem seta schimbarea imaginilor random sau pe colaje.
Din tab-ul Frequency putem seta intervalul de timp la care să se schimbe wallpaper-ul automat, iar din tab-ul History putem vizualiza wallpaperele care s-au schimbat până în prezent.

WallSwitch este gratuit şi rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, 32 şi 64 de biţi.

Download WallSwitch

Articole asemanatoare

7 Thoughts to “Program de schimbat wallpaper-ul de pe desktop automat”

 1. Frate am pus si eu o intrebare aiici http://xux.ro/program-excelent-de-schimbat-ip/. raspunde`ti ?sau dati`mi alt program,doar cu hotspot pot sa ma conectez dar are lag rau

  1. Incearca TunnelBear. http://xux.ro/program-de-ascuns-ip/
   Ar trebui sa-ti mearga totusi cu Spotflux, e chiar bun programul..

 2. Augustin

  La windows 7 nu ai nevoie de asa ceva!!!
  Parerea mea!!!

  1. gabriel

   Si a mea.W7 vine cu un program incorporat dar imi amintesc cand foloseam xp ca ma-m chinuit sa dau peste un program de genul si n-am gasit

 3. […] tot adunat în slide show-ul din Windows 7 mai multe wallpapere mişto, care mie personal mi-au plăcut şi aşa s-a strâns acolo adevărată colecţie, şi m-am […]

 4. BioniX (Desktop Wallpaper Changer) iti permite sa schimbi imaginile de fundal la orice interval de timp, de la 1 secunda la mai multe zile.

  Desi programul are multiple functii este FOARTE usor de utilizat. Daca intalnesti un element pe care nu il intelegi imediat, tine mouse-ul deasupra lui si un tooltip ajutator va aparea. BioniX nu este doar un schimbator de imagini, ci si un manager de wallpapere avansat: cu BioniX poti cataloga cu usurinta imagini, filtra fisierele mici care sunt nepotrivite ca imagini de fundal, sorta imagini de fundal dupa marime / rezolutie / nume / evaluare, sterge imagini de fundal in Cosul de gunoi (Recycle Bin), redenumi si edita imagini de fundal, etc. Programul suporta liste de redare multiple / tematice. Adaugarea de imagini de fundal in lista de redare este la fel de simpla ca drag & drop.
  O alta functie super a lui BioniX este ‘Urmarire folder’ (Lock on folder), care ii permite lui BioniX sa monitorizeze un folder si sa actualizeze playlist-ul (lista de redare) in mod automat atunci cand noi imagini de fundal sunt adaugate in folder.. Poti scrie BioniX pe un CD, impreuna cu imaginile tale de fundal, astfel incat acesta va porni automat schimbarea wallpaper-ului atunci cand vei pune CD-ul in unitate.

  Sper ca e ce iti trebuie.

  http://www.bionixwallpaper.com/

Leave a Comment