Cum să ai cel mai light player

Am văzut în foarte multe locuri persoane care spuneau că playerul KMPlayer e cel mai light și cel mai bun, din lume.
Eu l-am luat, l-am testat și nu mi se pare cu nimic mai bun decât BS.Player, care găsește subtitrările automat și mai presus de asta consumă mult mai puține resurse.

Dacă e să ne luăm după ce spune lumea, cel mai bun e KMPlayer, că așa zice și google.
Acest player era bun probabil în 2008, când majoritatea foloseau winamp și windows media player, dar între timp foarte multe au evoluat, unul dintre ele fiind BS.Player care după părerea mea a întrecut de mult timp KMPlayer-ul.

BS.Player poate fi descarcat de aici: http://bsplayer.en.softonic.com/download și e 100% gratuit.
Cu BS.Player nu e nevoie să instalezi tot felul de codecuri, nu e nevoie să cauți subtitrările pe net la filme, versiunea free nu costă nimic și oferă tot ce ne trebuie, singura mare diferență e că este necomercial, nu puteți lucra la birou cu el.

Multă lume alege KMPlayer pentru faptul că redă foarte multe formate video, dar eu de când am BS.Player nu am avut niciodată probleme cu redarea unui format video, vine instalat împreună cu toate codecurile de care veți avea nevoie toată viața, deci KMPlayer nu e cu nimic mai bun.

În cazul în care BS.Player în locul diacriticilor la subtitrări va afișează alceva, intrați la MenuOpțiuniPreferințe iar la Subtitrare, la Font alegem Central European, iar acum ar trebui să ne afișeze diacriticile corect.

 Alte opțiuni utile pe care le avem la BS.Player:
 -sincronizarea subtitrării direct din player
 -limba română
 -cerințe sistem reduse, 300mb ram/15mb hdd/500 Mhz Intel Celeron

După părerea mea, și a multora care îl folosesc, BS.Player este cel mai bun player din lume.

Bookmark the permalink.

12 Comments

 1. Poate BS Player e un player bun dar eu prefer GOMplayer! Oricum, articol bun si la obiect! Promit ca o sa testez si BSplayer sa vad daca e mai bun ca GOM!

  • Ma mir cum de nu ai incercat pana acum BS.Player, e destul de cunoscut…
   Tocmai am instalat GOM, e un player frumos.. dar si consumul de resurse e pe masura.
   Nu zic sa ne luam doar dupa consum, dar asta e subiectul articolului.

 2. Mda sunt fan BsPlayer de foarte mult timp, nu as renunta in favoarea altui player cel putin video. Numai ca acum vre-o doua zile mi-a facut o faza de toata frumusetea. Imi instalam GTA 4 Episod from Liberty City (dureaza cam 1h 30 min) si ma gandeam sa ma uit la un film,tocmai ce-mi luasem unu in format DVD. Am pus instalarea de la GTA in bara si am deshis BsPlayer-ul ,am dat drumu la film…si pe la 30 sec surpriza…CRASH.. Am deschis KmPlayer si nu am avut nici o problema (Asta in timp ce instalarea GTA consuma aproape 600 mega). Una peste alta raman fan BsPlayer.

  Tweck pentru cei ce nu stiu: Copiati un link de pe youtube,duceti-va pe Bsplayer dati click dreapta si apasati Deschideti URL (Open URL). In caz ca nu sa copiat link-ul direct in casuta aceea dati voi paste apoi Ok si veti vedea videoclipul de pe youtube.
  Puteti sa selectati in ce format sa vizualizati videoclipurile: de la 240p pana la 1080p – Click dreapta pe BsPlayer – Optiuni – Preferinte – Jos in stanga aveti Streaming – In dreapta selectati rezolutia preferata pentru youtube – apasati Inchide(Close).

 3. Am incercat BS.Player acum ceva vreme si am fost cam dezamagit….a decazut in favoarea GOM player….poate nu era o varianta ok avand in vedere ca nu l am luat de pe site ul lor…oricum o sa-i mai dau o sansa acum 🙂

  off topic: sunt nou pe aici, dar good work…tine o tot asa cu site`ul

 4. Am avut GOMPlayer si aveam probleme in general cu subtitrarile incorporate din mkv-uri. De atunci folosesc numai PotPlayer (x86/x64).

 5. Pingback: - XuX.ro

 6. Pingback: Controlează cu combinaţii de taste orice player!

 7. Pingback: Cum setezi un program default după orice extensie

 8. Pingback: Splash Lite - player video gratuit care merită încercat

 9. Pingback: Redă videoclipurile youtube în playerul favorit - SVPtube

 10. Tot Bsplayer e cel mai bun. Pe un sistem mediu vad fara probleme mkv si full hd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.