Cum să faci screenshot simplu

Cu cel mai rapid program..
Se numește Hyperdesktop și consumă 5mb ram în timp ce îl folosim, mai puțin decât orice alt program de făcut screenshot pe care l-am întâlnit.
Hyperdesktop poate fi descărcat de aici http://imgur.com/tools/hyperdesktop.exe

În interfața programului avem exact ce ne trebuie, nimic în plus.
Nu avem nevoie de un cont pe imgur.com pentru a uploada screenshot-urile pe care le facem, acestea se uploadeaza automat după ce dăm OK la imagine și avem link-ul direct în interfață.

Programul este foarte util pentru cei care fac screenshot-uri des si au nevoie de ceva rapid, simplu de folosit, link direct la imagine și fără opțiuni în plus, doar de ce au nevoie, poză pe ecran.

Pentru a face un nou screenshot dăm click-dreapta pe iconița din dreapta jos, apoi “Take Selective Screenshot”, pentru a face poză doar pe o porțiune din ecran sau “Take Screenshot”, pentru a face poză pe tot ecranul.

După ce am făcut poza și am dat OK avem link-ul către ea direct în interfață, iar pentru a-l copia click dreapta pe el și copy.

Și da..  programul este 100 % gratuit.

Articole asemanatoare

7 Thoughts to “Cum să faci screenshot simplu”

  1. AsLaN

    il folosesc de ceva vreme;)mi se pare cel mai bun in materie se ss-uri!

  2. Marius

    De departe cel mai simplu….;)

  3. […] un program gratuit de făcut screenshot-uri rapide cu upload automat pe propriile servere, ca și Hyperdesktop despre care n-am ezitat să […]

  4. […] meu preferat de făcut screenshot-uri şi pe care-l folosesc abuziv este fără doar şi poate Hyperdesktop. Dar mai pot spune că nu am un fix în ceea ce priveşte asta, adică pot utiliza în bună […]

  5. […] Sincer nu ştiu cât timp sunt păstrate pozele care le uploadăm, acestea fiind uploadate pe propriul lor server, iar după fiecare captură o să avem automat în clipboard (copy-paste) link direct către captura făcută, asemănător acestuia: http://screencap.net/f/c09937ba.png. Programul e uimitor cum face uploadarea imaginilor, fiind mult mai rapid decât hyperdesktop. […]

Leave a Comment