Cum faci să se miște mai bine PC-ul #3

După ce am vorbit în articolele anterioare despre Defragmentare și Update drivere, procese importante în a face PC-ul să se miște mai bine, de data asta avem un program care le face cam pe toate, Advanced SystemCare 5.

Programul este gratuit, cum de altfel sunt toate programele de care scriu pe site, și poate fi descărcat de aici: http://download.iobit.com/asc-setup.exe 
Instalarea este una simplă, ca orice instalare normală, doar trebuie dat next-next-next-finish. După ce s-a instalat, interfața arată așa:

Ce ne oferă?

Avem foarte multe opțiuni la acest program, inclusiv Smart Defrag 2, despre care am vorbit într-un articol separat, și iObit Uninstaller. Toate aceste  servicii interesante sunt în Toolbox.

Din păcate Registry Defrag/Cleaner și Internet booster sunt pentru versiunea PRO, adică aia pe bani.
În comparație cu TuneUp Utilities, un mare adversar, consumul de resurse e mult mai scăzut, 10mb ram în idle, și are mai multe servicii.
O altă chestie interesantă e Smart RAM, îl găsim în Toolbox la Optimize, care ne optimizează memoria ram.
Tot la Optimize avem Game Booster, care oprește serviciile inutile pentru o performanța mai mare în jocuri.
Nu uitați, înainte de a descoperi toate aceste opțiuni, un Quick Care și un Deep Care nu strică, și chiar dacă unii spun că astfel de programe sunt porcarii, se simte diferența și merită încercat, doar e pe gratis.

Articole asemanatoare

15 Thoughts to “Cum faci să se miște mai bine PC-ul #3”

 1. CosminKenT

  Foarte bun programul,l-am folosit si eu si am fost foarte multumit de el. Il recomand.

 2. sh

  Il descarc si io. Daca e praf, iti dau blogu jos. =)

  1. :-L Ce noroc pe mine ca nu e..

 3. max67

  Poate aici te vei lamuri .

  1. Este un simplu review, nu am spus nicaieri ca este mai bun ca X sau Y, sau ca este un program foarte bun.
   Ai dreptate si tu in anumite privinte.

 4. max67

  Oare ce spuneai cu doua zile mai devreme (17.11.2011) pe ask.forwindows.net (Sincer, imi place. 😀 dar uit repede de el.. nu face minuni…multumim ca ne-ai spus, chiar uitasem de el!)? Hotaraste-te !

  1. Sa ma hotarasc, in privinta cui?
   nu pot sa scriu DOAR despre cele mai bune programe din lume, pentru ca in cateva zile nu as mai avea despre ce sa scriu.

 5. max67

  Nu stiu de ce , dar imi plac oamenii cu coloana vertebrala , de genul : am gresit , vina mea . Sa faci “doar un reviw” unui program , despre care nu esti convins ca este foarte bun , desi il recomanzi , dar in alte circumstante , pe un alt blog , afirmi ca este un soft de care “uitase-i , ca nu face minuni” , ….nu stiu ! … Blogul tau mi se pare interesant , dar dupa cum spune-am , imi plac oamenii verticali ! Si ca sa termin : cred ca a posta ca autor pe un astfel de site trebuie sa reflecte convingerea ta ca programele propuse sunt ,nu neaparat , dar , printre cele mai bune . ( zic si eu )

 6. […] imagine publicată pe site-ul oficial a lui JetClean care prezintă o comparație între CCleaner, Advanced System Care, un program de optimizare care ne poate oferi acele opțiuni dar din păcate multe sunt la […]

 7. […] printre care Kongsoft PC Doctor, un program excelent ca alternativă gratuită pentru TuneUP sau Advanced SystemCare 5, un alt program care a ocupat mult timp locul în calculatorul […]

 8. […] după ce l-am instalat este că are limba română! Sincer, o să îl folosesc în paralel cu Advanced SystemCare despre care am scris acum ceva timp, ambele au ceva în plus sau în minus. Cam atât despre […]

 9. the boss

  are virusi fratilor…l-am scanat eo cu Bitdefender

  1. am

   to cum ai facut?

 10. sandu

  e bun programu?? sper ca nu e virus hai

Leave a Comment