Cum faci să se miște mai bine PC-ul #3

După ce am vorbit în articolele anterioare despre Defragmentare și Update drivere, procese importante în a face PC-ul să se miște mai bine, de data asta avem un program care le face cam pe toate, Advanced SystemCare 5.

Programul este gratuit, cum de altfel sunt toate programele de care scriu pe site, și poate fi descărcat de aici: http://download.iobit.com/asc-setup.exe 
Instalarea este una simplă, ca orice instalare normală, doar trebuie dat next-next-next-finish. După ce s-a instalat, interfața arată așa:

Ce ne oferă?

Avem foarte multe opțiuni la acest program, inclusiv Smart Defrag 2, despre care am vorbit într-un articol separat, și iObit Uninstaller. Toate aceste  servicii interesante sunt în Toolbox.

Din păcate Registry Defrag/Cleaner și Internet booster sunt pentru versiunea PRO, adică aia pe bani.
În comparație cu TuneUp Utilities, un mare adversar, consumul de resurse e mult mai scăzut, 10mb ram în idle, și are mai multe servicii.
O altă chestie interesantă e Smart RAM, îl găsim în Toolbox la Optimize, care ne optimizează memoria ram.
Tot la Optimize avem Game Booster, care oprește serviciile inutile pentru o performanța mai mare în jocuri.
Nu uitați, înainte de a descoperi toate aceste opțiuni, un Quick Care și un Deep Care nu strică, și chiar dacă unii spun că astfel de programe sunt porcarii, se simte diferența și merită încercat, doar e pe gratis.

Bookmark the permalink.

14 Comments

 1. Foarte bun programul,l-am folosit si eu si am fost foarte multumit de el. Il recomand.

 2. Il descarc si io. Daca e praf, iti dau blogu jos. =)

 3. Poate aici te vei lamuri .

  • Este un simplu review, nu am spus nicaieri ca este mai bun ca X sau Y, sau ca este un program foarte bun.
   Ai dreptate si tu in anumite privinte.

 4. Oare ce spuneai cu doua zile mai devreme (17.11.2011) pe ask.forwindows.net (Sincer, imi place. 😀 dar uit repede de el.. nu face minuni…multumim ca ne-ai spus, chiar uitasem de el!)? Hotaraste-te !

  • Sa ma hotarasc, in privinta cui?
   nu pot sa scriu DOAR despre cele mai bune programe din lume, pentru ca in cateva zile nu as mai avea despre ce sa scriu.

 5. Nu stiu de ce , dar imi plac oamenii cu coloana vertebrala , de genul : am gresit , vina mea . Sa faci “doar un reviw” unui program , despre care nu esti convins ca este foarte bun , desi il recomanzi , dar in alte circumstante , pe un alt blog , afirmi ca este un soft de care “uitase-i , ca nu face minuni” , ….nu stiu ! … Blogul tau mi se pare interesant , dar dupa cum spune-am , imi plac oamenii verticali ! Si ca sa termin : cred ca a posta ca autor pe un astfel de site trebuie sa reflecte convingerea ta ca programele propuse sunt ,nu neaparat , dar , printre cele mai bune . ( zic si eu )

 6. Pingback: JetClean; sau cum să-ți faci PC-ul mai rapid | XuX.ro

 7. Pingback: Program de optimizare PC şi curăţare avansată a regiştrilor

 8. Pingback: - Xux.ro

 9. are virusi fratilor…l-am scanat eo cu Bitdefender

 10. e bun programu?? sper ca nu e virus hai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.