Cum să scanezi un fișier online

În cazul în care nu ai un antivirus, sau nu ai suficientă  încredere în antivirusul pe care îl ai și ai descărcat o arhivă, un fișier, un executabil de la o sursă nesigură și vrei să-i faci o scanare online, cu mai mulți antiviruși, care să-ți ofere un plus de încredere, http://virusscan.jotti.org/en este soluția perfectă.

http://virusscan.jotti.org/en conține mai mulți antiviruși și antispyware adunați într-un singur loc, online. Necesită o singură scanare pentru un singur fișier, și viteză de upload cât mai bună, pentru că fișierul de scanat necesită uploadare.

Cu ce antiviruși îți scanează fișierul?
Cei mai buni antiviruși și cei mai cunoscuți de pe piață la ora actuală, aici fiind inclus marele BitDefender, Avast, Panda, AVG, F-Secure, ESET, AntiVir și mulți alții, în total 40 la număr.

Cum se folosește?
Păi e simplu, click pe “Choose..“(dreapta) apoi pe “Submit file”, după care o să dureze ceva timp pentru uploadare și scanare online, tot ce trebuie să facem apoi este să aștepăm rezultatele, o să ne apară de la fiecare antivirus în parte.
Recomand cu mare  încredere acest site de scanare al fișierelor online, e unul din cele mai bune și cele mai sigure din câte sunt de genu’ și nu ar trebui să lipsească din bookmark-ul nimănui.

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Cum să scanezi un fișier online”

  1. Interesant,am să încerc.

Leave a Comment