Cum să vezi cât timp stai la PC și cât din el e benefic

Dacă îți dorești să vezi cât timp stai la PC, cât timp petreci pe net și pe ce site-uri, cât timp folosești un program și cât de productiv ești eu îți recomand RescueTime.

RescueTime probabil este cel mai bun program de cronometrat timpul pe care il petreci la calculator, o parte din el este gratis si poate fi descarcat de aici: https://www.rescuetime.com/

După ce am intrat pe site-ul oficial dăm Get Started! iar apoi alegem versiunea Solo Lite, cea gratuită și ne înregistrăm.

După ce am terminat cu înregistrarea și instalarea programului ne ducem jos în stânga, dăm dublu-click pe iconiță iar apoi pe Dashboard, pentru a vedea statisticile care o să se deschidă în browser.

Mai jos in pagina avem All categories, acolo prefer eu să ma uit cel mai mult.

Consider progrămelul extrem de productiv, după cum se și recomandă și îl recomand tuturor care vor să facă o schimbare, care se joacă mult la calculator, care pierd ore întregi aiurea pe net sau care vor doar să vadă cât de benefici sunt când stau la PC.

Bookmark the permalink.

7 Comments

  1. Pentru a vedea de cât timp ai PC-ul deschis
    1. Deschideți Command Prompt
    2. Scrieți “systeminfo” (fara ghilimele)
    3. Dupa ce sistemul a terminat de strans informațiile, dați de scrool-ul mouse-ului in sus, sau trageți de bara din dreapta in sus până vedeți “System Up Time”.

  2. Pingback: Tu cât timp stai pe net? - Web Timer | XuX.ro

  3. DACA IL ARE CINEVA , POATE SA VADA CAT STAU EU PE PC?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.