Cum să vezi cât timp stai la PC și cât din el e benefic

Dacă îți dorești să vezi cât timp stai la PC, cât timp petreci pe net și pe ce site-uri, cât timp folosești un program și cât de productiv ești eu îți recomand RescueTime.

RescueTime probabil este cel mai bun program de cronometrat timpul pe care il petreci la calculator, o parte din el este gratis si poate fi descarcat de aici: https://www.rescuetime.com/

După ce am intrat pe site-ul oficial dăm Get Started! iar apoi alegem versiunea Solo Lite, cea gratuită și ne înregistrăm.

După ce am terminat cu înregistrarea și instalarea programului ne ducem jos în stânga, dăm dublu-click pe iconiță iar apoi pe Dashboard, pentru a vedea statisticile care o să se deschidă în browser.

Mai jos in pagina avem All categories, acolo prefer eu să ma uit cel mai mult.

Consider progrămelul extrem de productiv, după cum se și recomandă și îl recomand tuturor care vor să facă o schimbare, care se joacă mult la calculator, care pierd ore întregi aiurea pe net sau care vor doar să vadă cât de benefici sunt când stau la PC.

Articole asemanatoare

7 Thoughts to “Cum să vezi cât timp stai la PC și cât din el e benefic”

 1. stanly7

  Pentru a vedea de cât timp ai PC-ul deschis
  1. Deschideți Command Prompt
  2. Scrieți “systeminfo” (fara ghilimele)
  3. Dupa ce sistemul a terminat de strans informațiile, dați de scrool-ul mouse-ului in sus, sau trageți de bara din dreapta in sus până vedeți “System Up Time”.

  1. fane

   @stanly7: salut! poti vedea de cat timp este PC-ul deschis doar utilizand Task manager (tabul Performance, in dreapta jos la “uptime”), deci nu e nevoi de comanda in CMD . Sigur ca si solutia ta este foarte buna 🙂

   1. stanly7

    Ai dreptate.

  2. Buna metoda, dar nu arata cat timp folosesti un program sau cat stai pe o pagina web! asta face Rescue!

   1. stanly7

    Da TyiBy, pur și simplu am punctat acest lucru pentru cititorii tăi.

 2. […] mai amintiți de RescueTime, programul care contorizează cât timp stai la calculator despre care am scris pe blog acum ceva […]

 3. ROMAN GABY

  DACA IL ARE CINEVA , POATE SA VADA CAT STAU EU PE PC?

Leave a Comment