Tu cât timp stai pe net?

Vă mai amintiți de RescueTime, programul care contorizează cât timp stai la calculator despre care am scris pe blog acum ceva timp?
Între timp cei de la Opera au scos o extensie care face cam aceleași chestii, Web Timer, care cronometrează cât timp pierzi pe internet pentru fiecare pagină web în parte.

Eu aștept cu nerăbdare Opera 12 de o gramadă de timp dar ei se apucă de făcut extensii..
Apropo de asta, Opera tocmai ce și-a făcut update la 11.62 și rezolvă câteva probleme de securitate, probleme legate de acele crash-uri aiurea și diverse BUG-uri vizibile.
Fiind un update recomandat care rezolvă câteva probleme importante, puteți să-l faceți cu încredere.
Link Opera 11.62: http://www.opera.com/download/

Revenind la Web Timer, extensia este disponibilă și pentru Google Chrome.
După instalare sus dreapta avem iconița extensiei de unde cu un click putem vizualiza timpul petrecut pentru fiecare site în parte.
Pentru a intra în setările acesteia facem click dreapta pe iconiță de sus și apoi pe Opțiuni de unde putem seta câte site-uri să se afișeze la contor (default 7) și ce site-uri putem ignora de la contorizare (default example.com).

Există o singură problemă cu această extensie: în unele cazuri extensia la scurt timp după instalare nu afișează nimic și am văzut că această problemă e raportată de mai multe persoane, atunci când facem click pe iconița de sus dreapta afișându-se un spațiu gol. După aproximativ 10 minute începe să afișeze fără să mai apară după probleme de genul, deci dacă întâmpinați o astfel de problemă să știți că nu sunteți singurii și că se poate rezolva singură.

Download Web Timer pentru Opera
Download Web Timer pentru Chrome

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Tu cât timp stai pe net?”

  1. BoGDaN

    “Eu aștept cu nerăbdare Opera 12 de o gramadă de timp dar ei se apucă de făcut extensii..”
    extensiile nu sunt facute de cei care lucreaza la opera… sau ma rog, nu toate.

    1. Stiu, eram “ironic”.:D oricum, e facuta de organizatia Opera, cel putin asa zic ei.

Leave a Comment