Descarcă gratuit Norton AntiVirus, Internet Security şi 360!

Norton este unul din cei mai buni si populari antiviruşi din lume, şi chiar dacă acesta nu este unul foarte strălucit îşi face treaba foarte bine, fiind un antivirus apreciat de foarte multă lume.
Eu o să spun din start că nu-mi place, chiar dacă Romtelecom-ul îl bagă pe gât la clienţii săi, pentru mine rămâne un antivirus pe locurile 5-6, în spatele multor alte antivirusuri care mi se par mult mai bune, iar statisticile vorbesc şi ele de la sine.

Revenind la subiect, Norton oferă GRATUIT spre descărcare versiunea 2013 în stadiul Beta a antivirusului său, plus Norton Internet Security şi Norton 360! Cum putem pune mâna pe unul din acestea, legal?

Pentru Norton Antivirus 2013 intrăm pe acest link, pentru Norton Internet Security 2013 pe acest link iar pentru Norton 360 2013 pe acest link.
De pe unul din aceste link-uri completăm chenarul cu adresa de email validă şi dăm pe butonul Download beta.
Odată înscrişi în programul pentru testarea noii versiuni de Norton o să primi în maxim 14 zile un email cu codul de activare, cu care o să putem utiliza în mod gratuit antivirusul Norton 2013.

Atunci când versiunea Beta o să expire o să putem folosi alte versiuni mai noi a Norton-ului, tot gratuit, fiind testeri ai Norton-ului! Aşa că, atunci când vă înscrieţi nu uitaţi să bifaţi la Notifications pentru a primi toate update-urile pe email.

Nu este stresant deloc să fii un tester, nu eşti obligat să găseşti erori în antivirus! Sunt tester de aproximativ 7 luni la F-Secure şi am oricând doresc Beta-urile antivirus-ului/internet security gratuit. La fel ca şi în cazul lui F-Secure este şi la Norton, odată înscrişi o să vă puteţi bucura de toate beta-urile gratuit şi fără bătăi de cap, poate doar că o să trebuiască să instalaţi ceva mai des antivirusul..

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Descarcă gratuit Norton AntiVirus, Internet Security şi 360!”

  1. alin

    am completat formularul dar nu are un link de “send” sau “ok”.ii un fel de dead link.ce sa fac ca sunt interesat de “figura”asta eu fiind un impatimit al norton-ului pt ca de 3 ani imi protejeaza calculatorul prin versiuni trial de 90 de zile fara evenimente.si chiar sunt curios ce defecte are si de ce nu va place eu nu am vazut nici un defect la el.de obicei folosesc NIS sau N 360 pt ca au si firewall-uri si le-am si testat .deci inca o data vreau sa stiu si eu ce defecte vedeti.resurse nu consuma mai mult decat kasperski de exemplu si e la fel de bun, dar decat sa-mi iau o varianta free (si aicea nu dau nume ca se stiu ele)fara firewall si pe langa care trec virusii fara nici o problema mai bine una trial care-si face treaba. stima

Leave a Comment