Deschide aplicaţii prin combinaţii de taste cu WinHotKey

Dacă eşti unul din acei utilizatori de PC cărora le place să fie rapizi în tot ce fac la calculator, WinHotKey este un program de băgat la colecţia de programe care fac calculatorul un adevărat arsenal, împreună cu MPH, de ce nu.

Ce poate să facă WinHotKey este simplu, setează combinaţii de taste predefinite de noi pentru a deschide rapid orice aplicaţie, folder sau fişier. Default el vine gata configurat cu taste rapide către funcţii importante din calculator, care pot fi şterse/modificate extrem de simplu şi după preferinţe.

Pentru a edita o tastă rapidă gata configurată dăm click pe ea iar apoi ne ducem sus şi dăm pe Edit Hotkey.

În fereastra care o să se deschidă la Description scriem ce dorim despre programul care urmează să fie adăugat la taste rapide, la When i press these key selectăm prima tastă din combinaţia de taste iar la Along with the key a doua tastă. Spre ex. in imaginea de mai jos am setat ca apăsând în acelaşi timp W+C acesta o să deschidă automat playerul AIMP3.
Într-un final selectăm dând pe Browse programul care dorim să se dechidă la tastele setate iar apoi dăm pe OK.

La I want WinHotkeyTo dacă dorim ca acesta să deschidă un folder selectăm pe Open a folder, Launch an Application pentru a deschide o aplicaţie sau un document pe Open a document.

Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows Server 2003/2008.

Download WinHotKey

Articole asemanatoare

Leave a Comment