Freemake Music Box – caută şi ascultă muzică online, gratuit

Freemake Music Box este un player audio cu care putem căuta şi asculta muzică gratuit, inclusiv albume, putem să ne facem propria listă de redare, rapid şi simplu pentru oricine, în orice ţară s-ar afla.
Muzica ascultată în acesta este complet legală iar rezultatele din căutări sunt din surse sigure precum youtube, iar ăsta e un motiv în plus să-l folosim cu încredere, căci muzica este complet legală.

Putem căuta după numele melodiei exacte, după numele unui artist sau după un album, iar în majoritatea cazurilor o să avem rezultatele dorite, sursele din care caută fiind foarte bune şi populare.
După ce am făcut o căutare, ceva mai sus o să ne apară numarul de track-uri găsite şi albumele.

Atunci când dăm play la unul din rezultate, în caz că după nu mai umblăm deloc la acesta, o să redea automat toate track-urile rezultate din căutare. Spre ex. daca avem chef de Jennifer Lopez, dăm o căutare după numele ei, dăm play pe primul rezultat iar acesta o să redea automat toate melodiile sale.

Putem adăuga oricând o melodie în playlist-ul din dreapta dând click pe plusul din dreapta care ne apare după fiecare melodie rezultată într-o căutare.

Freemake mai are câteva programe interesante şi gratuite pe care le puteţi vedea aici.
Download Freemake Music Box

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Freemake Music Box – caută şi ascultă muzică online, gratuit”

  1. cosmin(luceafar)

    interesant o sa il descarc sa vad cum functioneaza,dar sper sa mearga usor:D

Leave a Comment