Uneşte mai multe fişiere audio în unul singur, cu Shuangs Audio Joiner

În caz că sunteţi în căutarea unui program cu care să uniţi simplu şi gratuit mai multe fişiere WAV, MP3 sau WMA în unul singur, Shuangs Audio Joiner este făcut special pentru a face asta.
Shuangs Audio Joiner este o aplicaţie gratuită pentru Windows 2000, Windows XP, 2003, Vista şi Windows 7 capabila să unească mai multe fişiere audio în unul singur, în format MP3, sau după preferinţe, WAV ori WMA.

Aplicaţia deşi termină colajul destul de greu, ăsta fiind singurul dezavantaj pe care l-am observat de la prima sa testare, are o interfaţă cu care putem face orice colaj dorit în cateva click-uri, fiind extrem de simplu la utilizare şi destul de light, făcând toate astea cu un consum minim de resurse, lucru rar întâlnit la programele de conversie.

Pentru a adăuga fişierele audio dorite în colaj dăm pe butonul de Add, de sus, iar pentru a şterge un fişier audio îl selectăm iar apoi dăm pe Remove.
Pe final pentru a termina treaba şi a scoate colajul de fişiere audio adăugate dăm pe Join.
După ce am dat pe Join o să trebuiască să selectăm formatul dorit la salvare.

În pasul următor putem lăsa la Bitrate pe 128kbs, asta fiind default şi cea mai bună alegere, iar apoi dăm Next, unde o să selectăm locaţia dorită unde să se salveze acest colaj audio, iar apoi dăm pe Join.

Acum tot ce trebuie să facem e să aşteptăm ca programul să termine de făcut colajul, ăsta fiind pasul căruia îi ia cel mai mult timp, dar în acelaşi timp putem face şi alceva la calculator, pentru că nu o să încurce cu nimic lucru acestuia.

Download Shuangs Audio Joiner

Articole asemanatoare

14 Thoughts to “Uneşte mai multe fişiere audio în unul singur, cu Shuangs Audio Joiner”

 1. Adi

  Uneori e bun un asemenea program. La un remix de exemplu.

 2. mihai

  M i se parea un site bun , dar acum de vreo 6 luni nu mai gasesc nimic aici , cred ca nici nu l mai accesez ca nu merita…

 3. Ionut

  Tibi, esti in pericol 🙂

 4. mihai

  ionut@ nu crezi ca am dreptate ? + mult copy-paste – cristianls!

 5. Ionut

  Nu stiu, nu vreau sa supar pe nimeni. Eu de-a lungul timpului am avut de invatat din ambele parti si din mai multe locuri si nu vreau sa acuz pe nimeni de nimic. Sa raspunda Tibi, cred ca el este in masura sa spuna mai multe ce si cum.

  1. fiecare are dreptul sa-si spuna parerea, ce e ciudat e ca cei mai multi care lasa asfel de comentarii o fac cu un proxy. 🙂

 6. Ionut

  Poti sa vezi treaba asta, daca un comentariu a fost postat cu un anumit proxy?

  1. flutike

   normal ca da

   1. metoda cea mai rapida, ii dai whois.

 7. Recomand pasionatilor de editare Audio la un nivel profesional – Sony Soundforge, Cubase Steinberg,steinberg wave lab,Presonus studio one.Acestea sunt cam cele mai tari main softuri de editat Audio!Mentionez ca aceste softuri ofera o performanta maxima doar cu o placa de sunet deosebita in spate.

 8. anonim

  si unde se salveaza ????

  1. Citeste tot ce e scris mai sus cu atentie si o sa afli.

 9. sandu

  acum vreo doua luni am descarcat meda, a mers foarte bine la inceput, dar acum doar prima melodie mi-o da normal, celelalte melodii din colaj mi le reda distorsionat, ce se intimpla?

Leave a Comment