O parolă mai sigură cu Random Password Generator

Ca să nu existe ricuri atunci când ne facem un cont pe un site sau într-o aplicaţie este bine să setăm mereu o parolă greu de aflat, o parolă complicată care să conţina atât litere şi cifre cât şi caractere.

Tu ce parolă ai la contul tau de messenger sau de facebook?
Ştiu că nu-mi vei spune, este doar o întrebare retorică care să te pună pe gânduri pentru ce urmează să prezint, mai ales dacă ai o parolă uşoară, care poate fi aflată de orice amator.

Acum că tot veni vorba, de fapt acesta este subiectul principal, Random Password Generator este acel program gratuit făcut desigur de cei de la Iobit, cu care putem genera parole sigure pentru conturile noastre, şi le putem salva în generatorul sigur pe care acesta îl are.
Spun sigur pentru că acest generator şi manager în acelaşi timp este protejat de o parolă, parola pe care tu o vei seta.

După ce ai setat parola o să-ţi apară interfaţa programului, una simplă şi intuitivă.
În primul TAB avem generatorul de parole, de unde pentru a genera o parola nouă dăm jos pe Create Password(s), la Password Lenght selectăm de câte caractere să fie parola iar în următorul TAB este managerul de parole, de unde putem salva orice parolă dorim, în caz că o uităm, acesta fiind salvatorul suprem.

Pentru cei care au o parolă simplă setată pe un site important ori într-o aplicaţie precum yahoo messenger ori Trillian, e timpul să şi-o sschimbe, internetul a evoluat mult, la fel şi metodele de spart parole.

Download Random Password Generator

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “O parolă mai sigură cu Random Password Generator”

  1. Empire beta

    Interesant programul. e bine ca le si pastreaza in baza de date pe care o poti parola tu.

Leave a Comment