Mai multe desktop-uri cu Multi-Tabber

Multi-Tabber este o aplicaţie capabilă să ne creeze mai multe desktop-uri virtuale.
Atunci când lucrăm cu mai multe programe, foldere ori documente în acelaşi timp se face o dezordine destul de mare pe desktop-ul nostru iar munca noastră se îngreunează şi ea odată cu aceasta.

Odată instalat Multi-Tabber, o să ne apară în partea de jos a desktop-ului ca default 3 desktop-uri, pentru a comuta pe alt desktop virtual dăm pe 2 sau pe 3. Pentru a avea mai multe desktop-uri virtuale dăm click dreapta pe iconiţa din taskbar iar apoi pe Options pentru a intra în setări.

Odată intraţi în setări la How many screens ti display at a time selectăm numărul de desktop-uri virtuale pe care le dorim iar apoi dăm pe OK.

Multi-tabber ne permite să avem 10 desktop-uri virtuale în acelaşi timp, şi astfel o să putem să ne ţinem lucrurile ceva mai ordonat, la fel şi bara de lucru, care nu o să mai fie atât de aglomerată.Este foarte simplu în utilizare şi consuma foarte puţine resurse. Testat în Windows 7 pe 32 de biţi.

Download Multi-Tabber

Articole asemanatoare

6 Thoughts to “Mai multe desktop-uri cu Multi-Tabber”

 1. Bogzilla

  nu vrei tu ubuntu… ce sa-ti fac. are mai multe desktopuri si fara nimic suplimentar 🙂

  1. N-ar mai merge treaba asa, pe aici scriu doar pentru Windows. 🙂

 2. Nu stiu de ce nu merge!!!Ce naiba???Eu am windows asa dar nu imi pot da seama cum se face!!!Faci si voi un tutorial mai clar!!!Doar 3 imagini si atat???Eu tutorial se face cu maxi 10 poze nu asa!!!Asta nici nu se numeste tutorial!!!Nu imi explica nimic!!!

 3. Ii dau dreptate Yssei!

 4. Dante

  Uite Desktops2 de la Microsoft, cu tot cu instrucțiuni simple:
  http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/cc817881.aspx

Leave a Comment