Defragmentare rapidă a hard-ului cu Auslogics Disk Defrag

Auslogics Disk Defrag este un program gratuit cu care ne putem defragmenta hard disk-ul într-un mod foarte rapid, fiind după părerea mea şi a multora care l-au ales, cel mai bun program de defragmentare, fiind foarte eficient în lupta cu fragmentarea hard disk-ului. Pe lângă defragmentare acesta mai are şi funcţia de optimizare a hard disk-ului.

Pentru început selectăm partiţiile la care dorim să le facem defragmentare iar apoi dăm pe butonul de Defrag, de unde putem selecta Analyze, pentru analizarea hard disk-ului, Defrag pentru defragmentarea şi analizarea hard disk-ului, Defrag & Optimize pentru defragmentare si optimizare, opţiune recomandată doar odată pe săptamână, şi Quick defrag pentru defragmentare rapidă, fără analizare.

Diferenţa de după defragmentare este diferită de la caz la caz, în caz că nu aţi mai defragmentat hard disk-ul pâna acum, sau de ceva mai mult timp, defragmentarea o să dureze ceva mai mult dar şi diferenţa o să fie simţită ceva mai bine.
Rulează pe toate sistemele cu Windows 7/2008/Vista/2003/XP (32 & 64 de biţi) instalat.

Download Auslogics Disk Defrag

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Defragmentare rapidă a hard-ului cu Auslogics Disk Defrag”

  1. Ionut

    E bun, il folosesc de ceva timp. Dar la programul asta exista si versiune gratuita si platita?

    1. Da, aia platita se numeste Disk Defrag PRO, pe care o ai doar 30 de zile gratuit.. O gasesti in meniul Purchase de pe site-ul lor.

Leave a Comment