Program cu care poţi tăia dintr-un video: Weeny Free Video Cutter

Weeny Free Video Cutter este un program gratuit cu care poţi tăia dintr-un video în doar câteva secunde, şi salva pe calculator în mai multe formate, printre care .mp4, mp3, .avi sau .mpg.
Programul este foarte simplu de folosit, ajutat fiind de interfaţa simplă cu care a fost conceput.

Pentru început ne ducem pe Add Video File, de unde o să selectam filmuleţul din care dorim să tăiem.
Programul suportă foarte multe formate, deci asta ar trebui să fie ultima noastră grijă atunci când pornit la drum cu editarea.

Acum, că am adăugat video-ul, urmează editarea sa, mai exact tăierea părţii dorie, singura chestie pe care o poate face această aplicaţie şi pentru care a fost concepută.

Pentru început dăm play la video-ul încarcat, iar apoi punem pe pauză atunci când dorim să selectăm porţiunea de unde începem din tăierea video-ului, şi sfârşitul porţiunii.
Pentru a selecta începutul de unde dorim să tăiem, dăm pe Start to trim, iar pentru a selecta sfârşitul porţiunii pe Stop to trim, toate aflate în meniul de jos al player-ului.

Pe final nu ne rămâne decât să selectăm de pe partea dreaptă formatul în care dorim să salvăm porţiunea taiată din video iar apoi din meniul de sus să dam pe Cut Now.

Weeny Free Video Cutter este 100% gratuit şi rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download Weeny Free Video Cutter

Articole asemanatoare

2 Thoughts to “Program cu care poţi tăia dintr-un video: Weeny Free Video Cutter”

  1. flutike

    Ptr. cei cu pretentii mai mari … Lightworks you need
    http://t7.hu/01p2

  2. pentru cine doreste sa editeze video la un mod professional recomand (sony vegas)adobe premiere,adobe Liquid,pinacle video studio.Aceste softuri sunt full editabile,pot vedea ca addonuri alte pachete speciale video produse de alte firme specialezate in pluginsuri video professionale.

Leave a Comment