EaseUS CleanGenius – program pentru mentenanţa şi optimizarea sistemului

Optimizarea sistemului poate fi o necesitate atunci când calculatorul nostru nu se mişcă aşa cum o făcea de obicei, de la prima instalare / reinstalare sau după mai multe programe instalate în calculator.
Până acum am scris de mai multe programe care ne pot optimiza şi menţine sistemul nostru la cote maxime, două din cele mai bune fiind renumitele Kingsoft PC Doctor şi Advanced System Care, două suite de mentenanţă şi optimizare care chiar pot face diferenţa prin multitudinea de opţiuni disponibile gratuit.

Suita de mentenanţă şi optimizare a sistemului pe care o aduc de data aceasta în atenţie este EaseUS CleanGenius, care se prezintă cu o multitudine de utilităţi care ne pot ajuta la menţinerea sistemului şi optimizarea sa, totul gratuit cu o simplă instalare şi o interfaţă care le poate face invidioase pe celelalte suite din această categorie.

În Utilities box se găsesc o groază de servicii gratuite, printre care:
Memory Manager: defragmentează memoria pentru a îmbunătăţi viteza de lucru a calculatorului.
Startup Manager: putem scoate sau băga procese care să pornească sau nu odată cu Windows-ul.
Disk Defragment: defragmentează hard disk-ul.
Uninstall Manager: o utilitate foarte des întâlnită, pentru a dezinstala într-un mod avansat aplicaţiile.
şi multe altele, pe care le găsiti în Utilities box şi nu numai.

De testat n-am stat să testez chiar toate aceste utilităţi pe care această suită le are, dar majoritatea pe care le-am folosit şi o să le folosesc până probabil o să ma plictisesc de această suită, nu m-au dezamăgit şi pot să spun sigur că această aplicaţie deşi nu e prea cunoscută nu face nimic de mântuială şi chiar e pusă pe treabă.

EaseUS CleanGenius are din păcate şi câteva utilităţi disponibile doar la versiunea plătită, dar nu foarte multe iar asta chiar nu deranjează, mai ales că acele utilităţi le putem găsi gartuit prin alte programe de genul.

Aplicaţia rulează pe Windows XP (32 de biţi), Windows Vista(32 & 64 de biţi), Windows 7 (32 & 64 de biţi) şi Windows 8. Testată pe Windows 7 pe 32 de biţi, şi rulează impecabil.

Download CleanGenius

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “EaseUS CleanGenius – program pentru mentenanţa şi optimizarea sistemului”

  1. cosmin(luceafar)

    un progam bun face de toate lam incercat si eu cand am avut 7 noul windows are de toate dar daca va aparea un progam asemanator dar care sa nu necesite instalare il voi incerca,sincer sa fiu imi place sa testez tot felul de progame de curatare intretinere 😀

  2. Vin Diesel

    foarte bun programu pacat ca unele utilitati necesare nu pot fi folosite fara versiunea platita:)inrest e foarte bun:D

  3. Vin Diesel

    foarte bun programu ….pacat ca pt unele utilitati trebuie licenta:)

Leave a Comment