Program cu care poţi vizualiza posturi TV pe calculator: My WebTV

My WebTV, la fel ca şi majoritatea programelor de vazut TV online despre care am vorbit pe aici, este un simplu web browser, doar că spre diferenţă de alte browsere, ne deschide o singură pagină web prin care avem într-un singur loc posturile TV online pe care le putem vizualiza şi urmări fără bătăi de cap, fără necesitatea rulării lui Internet Explorer şi mai ştiu eu ce pluginuri, prin doar câteva click-uri.

Sub fiecare post TV online avem un mic program TV care ne arată ce este în prezent la postul TV curent şi ce urmează, o chestie nemaiîntâlnită până acum şi foarte folositoare. În colţul aplicaţiei, sau paginei web, spuneţii cum vreţi, avem opţiunea de a vizualiza tot programul TV, unde o să se deschidă o mica pagina web cu tot programul postului TV curent.

În caz că un post TV nu funcţionează aşa cum ar trebui, avem posibilitatea să alegem de jos din mai multe stream-uri disponibile la fiecare post, dând pe Stream_0 şi selectând pe următorul, care s-ar putea să fie mult mai bun.

Aplicaţia este foarte simplă de utilizat, default aceasta ne afişează pe partea dreaptă posturile TV din România, iar pentru a vizualiza şi posturi din alte ţări, avem sus pe dreapta ‘Straine‘, de unde putem selecta ţara din care dorim să vizualizăm posturile TV.
Ceva de reţinut, aşa cum spuneam la început, My WebTV este doar un browser web care deschide o pagina web în el, aşa că acesta nu necesită update manual, fiind updatat automat la o simplă lansare, ca oricare altă pagina web.

Pentru a reda aceste posturi TV in My WebTV avem nevoie de Socpast, pe care îl putem descărca de aici, şi pe care majoritatea sunt sigur că îl aveţi deja în sistem şi VLC Media Player, un player excelent care poate fi descarcat de aici.

Sugestii sau orice legat de My WebTV le puteţi lăsa aici, locul unde am şi dat de acest program.

Download My WebTV

Articole asemanatoare

25 Thoughts to “Program cu care poţi vizualiza posturi TV pe calculator: My WebTV”

 1. Bogdean

  +1 pentru print

  1. Cat am asteptat sa-l prind.. 🙂

  1. “You don’t have permission to access /ScreenShot030.jpg on this server.”

 2. Vin Diesel

  util programu mai bun ca toate 😛 thx tyiby:D

  1. The Absent Game Among me and my husband we’ve owned far more MP3 greams over the years than I can count, together with Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few ages I’ve settled down to one line of players .

  2. Didn’t know the forum rules allowed such brilliant posts.

 3. Ionut

  Eu am windows xp si dupa ce am descarcat arhiva cu programul asta, la deschidere imi da eroarea asta: http://img853.imageshack.us/img853/2426/2012112812h0124.png.

 4. danny78

  dacă se poate rezolva cu claritatea programului Planeta TV HD din Bulgaria

 5. danny78

  sper ca pe viitor claritatea programelor HD să fie cat mai clară ca originalul

 6. danny78

  programul Pro TV HD cam mai face probleme

 7. Nu imi merge.
  Dupa ce il pornesc imi apare imaginea asta: http://img685.imageshack.us/img685/1376/optimized1h.jpg

  Se poate rezolva?

  1. vali

   la fel imi arata si mie,l-am dezinstalat,l-am instalat din nou si degeaba

 8. alex

  e virusat de aia nu merge antivirusul meu a detectat virusi cand am incercat sa il instalez

 9. Anonymous

  cum adaug posturi tv in el in webtv

 10. Secret

  +1 Foarte folositor

 11. Anonymous

  ce darcu nici nu merge

 12. Pavel

  Nu merge downloand

 13. dorim programu Tv in direct

 14. vizionare Tv direct toate progamele

 15. Mai puteti incerca si alt program cu care sa vedeti programele tv online aici: http://descarcaprograme.webs.com/programe-tv-online

 16. Hello,I check your blog named “Program cu care poţi vizualiza posturi TV pe calculator: My WebTV” regularly.Your story-telling style is witty, keep it up! And you can look our website about fast proxy list.

 17. My WebTV ofera o modalitate simpla si intuitiva de a viziona posturi TV online. La simpla clicare a mouse-ului ai acces la un mare numar de posturi, precum si la un program TV digital. Te poti bucura de aceste posturi chiar de pe laptopul sau desktopul tau, simplu si eficient. Mostenirea moderna a lucrurilor vechi este acest program folositor, ce merita sa il incercati!

Leave a Comment