Program cu care poţi înregistra conversaţiile din Skype: Phrozen Skype REC

Skype este o aplicaţie de care sunt sigur că mulţi aţi auzit / o folosiţi, cu care puteţi conversa gratuit, specializat fiind în conversaţii vocale, şi cu siguranţă cel mai folosit în domeniul ăsta.
În cazul în care doriţi să înregistraţi o conversaţie din această aplicaţie, o puteţi face cu Phrozen Skype REC, o aplicaţie şi ea gratuită, capabilă să înregistreze conversaţiile audio din Skype în orice locaţie dorită din calculator, în format WAV.

Aplicaţia vine într-o arhivă şi este portabilă, aşa că după dezarhivare o putem rula direct cu un dublu-click.
În caz că avem deschis si Skype, o să fie trimisă automat o cerere de autorizare pentru ca Phrozen Skype REC să poata utiliza API-ul Skype, pe care o să o acceptăm cu un click pe Allow access.

În interfaţa lui Phrozen Skype REC avem opţiuni precum Refresh, în caz ca nu ne apar înregistrările noi, Browse, pentru a deschide folderul unde sunt localizate înregistrările, şi Delete sau Open pentru a şterge o înregistrare sau pentru a o deschide.

Phrozen Skype REC nu are în interfaţa sa opţiunile de înregistrare sau oprire, acesta înregistrând automat toate conversaţiile făcute cu Skype. Singura modalitate pentru a stopa aceste înregistrări este să închidem aplicaţia.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download Phrozen Skype REC

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Program cu care poţi înregistra conversaţiile din Skype: Phrozen Skype REC”

  1. veronica

    patricia

  2. E bun când încearcă cineva să-ți dea țeapă pe Skype pentru vreun cont de pe bugged :))

Leave a Comment