Program cu care poţi înregistra conversaţiile din Skype: Phrozen Skype REC

Skype este o aplicaţie de care sunt sigur că mulţi aţi auzit / o folosiţi, cu care puteţi conversa gratuit, specializat fiind în conversaţii vocale, şi cu siguranţă cel mai folosit în domeniul ăsta.
În cazul în care doriţi să înregistraţi o conversaţie din această aplicaţie, o puteţi face cu Phrozen Skype REC, o aplicaţie şi ea gratuită, capabilă să înregistreze conversaţiile audio din Skype în orice locaţie dorită din calculator, în format WAV.

Aplicaţia vine într-o arhivă şi este portabilă, aşa că după dezarhivare o putem rula direct cu un dublu-click.
În caz că avem deschis si Skype, o să fie trimisă automat o cerere de autorizare pentru ca Phrozen Skype REC să poata utiliza API-ul Skype, pe care o să o acceptăm cu un click pe Allow access.

În interfaţa lui Phrozen Skype REC avem opţiuni precum Refresh, în caz ca nu ne apar înregistrările noi, Browse, pentru a deschide folderul unde sunt localizate înregistrările, şi Delete sau Open pentru a şterge o înregistrare sau pentru a o deschide.

Phrozen Skype REC nu are în interfaţa sa opţiunile de înregistrare sau oprire, acesta înregistrând automat toate conversaţiile făcute cu Skype. Singura modalitate pentru a stopa aceste înregistrări este să închidem aplicaţia.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download Phrozen Skype REC

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Program cu care poţi înregistra conversaţiile din Skype: Phrozen Skype REC”

  1. veronica

    patricia

  2. E bun când încearcă cineva să-ți dea țeapă pe Skype pentru vreun cont de pe bugged :))

  3. Skype este o aplicatie excelenta, iar Phrozen Skype REC te face sa iti retii acele momente pretioase petrecute cu prietenii si familia. Acest program pratic face inregistrarile in mod automat si te scuteste de grija deschiderii programului inainte de conversatie. Acesta este un plus de siguranta atunci cand nu poti memoriza o discutie, deoarece se inregistreaza totul fara niciun efort. Recomand download-ul acestei aplicatii si folosirea in mod regulat pentru a va bucura de conversatii incitante pe Skype.

  4. Aplicatia Phrozen Skype REC face procesul de inregistrare a conversatiilor Skype extrem de usor, avand de asemenea o interfata prietenoasa. Este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa inregistreze toate conversatiile audio din Skype, fara a se complica cu prea multe butoane. Experienta mea cu acest program este extrem de satisfacatoare si va recomand sa o incercati!

Leave a Comment