Program de curăţat calculatorul

Deşi avem prezentă în Windows o utilitate precum Disk Cleanup, majoritatea preferăm să utilizăm alceva asemănător, cum ar fi CCleaner, care este unul din cele mai cunoscute programe de curăţat calculatorul, mai complex şi mai eficient decât Disk Cleanup.
Clean Temporary Places este programul care îi poate lua locul uşor lui Disk Cleanup sau chiar şi lui CCleaner, având multe funcţii noi cum ar fi predefinirea unui folder pentru curăţare automată, posibilitatea de a vizualiza într-un grafic întreaga istorie a programului cu statistici a cât a curăţat pe întreaga utilizare a sa, şi multe altele.

Şi aşa cum era de aşteptat, programul are o interfaţă foarte curată cu toate opţiunile importante la îndemână.
Din prima fereastră putem selecta ce anume să ne cureţe acesta atunci când dăm pe Perform Cleanup Now, opţiune aflată sub Cleanup History, care prezintă statisticile întregilor curăţări de la prima utilizare a aplicaţiei.
Ce nu mi-a plăcut din start la acest program este că pe partea de curăţare browser acesta are suport doar pentru Firefox, Chrome şi Opera fiind exluse de la curăţare. Da, un mare minus, dar să fim optimişti şi să sperăm că în viitoarele versiuni o să adauge suport si pentru aceste două browsere.

Dând pe butonul de History Details, prezent tot în prima fereastră, o sa putem vizualiza graficul de care vorbeam mai sus, care conţine statisticile pentru întreg spaţiul eliberat, şi data acestuia.
Din tab-ul Custom Folders putem specifica un folder pentru a fi curăţat automat.

Dacă mi s-ar cere să îl compar cu CCleaner, mi-ar fi aproape imposibil atâta timp cât acesta nu are suport pentru Opera, browser utilizat de mine în permanenţă. Rămâne să vedem ce-i rezervă viitorul.
Rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download Clean Temporary Places

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Program de curăţat calculatorul”

  1. vreu sa descarc un program sa curete pc

  2. vreau sa descarc un program sa curete pc

  3. Negri

    vreau sa curat calculatorul

Leave a Comment