Wonderpage: O altfel de pagină de start în browser #2

Wonderpage este un serviciu online şi add-on pentru browserele Mozilla şi Chrome, cu care putem păstra în siguranţa bookmark-urile, şi care serveşte perfect ca şi pagină de start pentru toate browserele care ne permit schimbarea acestei pagini.
Da, am scris recent şi de Symbaloo, un alt serviciu online capabil să facă cam acelaşi lucru, dar care parcă nu e atât de atractiv precum este Wonderpage, care din opinia mea întrece paginile care apar în browserele Chrome şi Mozilla atunci când deschidem un nou tab.

Pentru a va face o idee la cum arată o pagină de start cu acest serviciu, puteţi vizualiza aici(click) pagina cu bookmark-urile mele, şi după cum probabil v-aţi dat seama deja, aceste pagini cu bookmark-uri pot fi setate să fie publice sau private, să le vedem doar noi.
Pentru început o să avem nevoie de un cont pe care îl facem de pe prima pagină in doar câteva secunde.

Acum că avem cont putem începe adăugarea paginilor web preferate, care se face foarte simplu, dând pe add bookmark, buton aflat în partea stangă pe la mijloc. Tot pe partea aia putem vedea care sunt cele mai vizualizate site-uri, most viewed, şi cele mai recent adăugate, recently added.

Un serviciu online foarte simplu de utilizat şi care face navigarea pe web mult mai uşoară şi plăcută.
Ca şi în cazul lui Symbaloo, am aflat de acest serviciu mulţumită lui flutike.

Site: wonderpage.com

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Wonderpage: O altfel de pagină de start în browser #2”

  1. Liviu Cretu

    SO:Windows 8.1, CPU:Intel Core2; 2,40 Ghz; RAM:6,00 Gb

    Folosesc in mod curent wonderpage.com pana acum cateva zile cand accesarea paginilor de clouds a dat urmatorul rateu: “This site can`t be reached; http`s server DNS address could not be fond. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN. Am verificat adresa DNS era corecta:Server preferat DNS: 8.8.8.8 • Server alternativ DNS: 8.8.4.4
    https://www.wiknix.com/how-to-fix-dns_probe_finished_nxdomain-in-chrome/
    Am folosit Cleanup Tool Google Chrome pentru resetare. Degeaba. In final am revenit la bookmarks create in Google Chrome pentru acesti nori. S-a mai intalnit cineva cu asa ceva?

  2. Good and Awesome very informative thank you for sharing get knowledge

Leave a Comment