Program de făcut colaje muzicale – Meda MP3 Joiner

Meda MP3 Joiner este un program gratuit cu care putem face rapid colaje muzicale din fişiere MP3.
Programul ne ajută să unim rapid şi simplu fişierele mp3 într-unul singur.
La utilizare este extrem de simplu, imediat după instalarea sa în calculator putem începe adăugarea fişierelor mp3 / pieselor fie trăgându-le în interfaţa programului, fie dând pe File iar apoi pe Insert MP3.

Piesele o să fie redate în colaj după ordinea adăugarii lor, sau le putem schimba ordinea direct din interfaţă, selectând piesa şi mutând-o în locul dorit.
Când am terminat de adăugat fişierele mp3 dorite in colaj, dăm pe butonul de Start to Merge, de culoare verde, vizibil în meniul de sus, sau pe File(sus) iar apoi pe Merge.

Odată dat pe Merge, pe final nu ne rămâne decât să selectam locaţia unde dorim ca acest colaj să se salveze in PC, să scriem numele colajului iar apoi să dam pe Save.
Crearea colajlui durează foarte puţin iar calitatea mp3-urilor nu este schimbată, colajul salvându-se în format .mp3, gata pregătit pentru a putea fi urcat pe un site gen trilulilu.

Download Meda MP3 Joiner

Articole asemanatoare

8 Thoughts to “Program de făcut colaje muzicale – Meda MP3 Joiner”

 1. […] a adăuga fişierele audio dorite în colaj dăm pe butonul de Add, de sus, iar pentru a şterge un fişier audio îl selectăm iar apoi dăm […]

 2. sandu

  am descarcat acum doua luni acest program, la inceput a mers excelent, dar acum nu mai merge, reda distorsionat a II-a, a III-a melodie dupa ce fac colajul Ce trebuie sa fac?, imi lipseste poate vreun cedec?

 3. Ariana

  nu este bun de nimic…

 4. cornel

  bravoooooooo de mult caut merge perfect mersi nu baga in seama toti cocalari

 5. stefanut2009

  unde merge mai mult de 3 melodi numi ia

 6. petrica

  e suuuuuper de tot , mersi din suflet

 7. Jannet

  Face pauză de aprox. 5-10 sec intre melodiile din colaj. Se poate micșora pauza?

Leave a Comment