Puran Utilities, program de curăţat şi întreţinut Windows-ul

Cu Puran Utilities putem recupera date, dezinstala rapid programe din calculator, putem micşora timpul de pornire al Windows-ului sau îl putem optimiza, defragmenta, curăţa regiştrii şi multe alte caracteristici pentru mentenanţa sistemului, într-un singur program complet gratuit.

Legat de interfaţă, aceasta arată exact aşa cum mi-aş fi dorit, simplă, light, care să nu se chinuie atunci când este lansată, cum era în cazul lui TuneUp Utilities, care pe sistemele mai slăbuţe se încarca îngrozitor de greu, fiind foarte prietenoasă pentru orice utilizator.

O primă utilitate interesantă care mi-a sărit în ochi este Gaming PC, care face în mare parte aceeaşi chestie ca şi Game Booster, şi anume optimizează la maxim sistemul atunci când rulam un joc şi îl putem defragemnta oricând pentru un randament şi mai bun.

Acesta nu ne identifică automat jocurile din sistemul nostru, aşa că o să trebuiască să i le arătăm noi dând pe butonul de Add iar apoi pe Browse de sus, pentru a selecta executabilul / folderul jocului, iar pe final scriem numele jocului mai jos şi dăm pe Add Game.

în caz că nu ne place programul de dezinstalat integrat în Windows putem încerca dezinstalatorul din Puran Utilities, care curăţa avansat după fiecare program dezinstalat cu acesta.

Sincer n-am stat să testez fiecare utilitate pe care acesta o are pentru că sunt foarte multe, dar majoritatea pe care le-am testat se descurcă excelent şi poate înlocui făra probleme alte programe de întreţinut Windows-ul care nu vă satisfac suficient.
Aplicaţia rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8.

Download Puran Utilities

Articole asemanatoare

3 Thoughts to “Puran Utilities, program de curăţat şi întreţinut Windows-ul”

  1. Adi

    Eu raman la CCleaner. Mult mai friendly.

  2. ADRyAN[]

    Mere si pe win 8.1?

Leave a Comment