Cel mai bun program de schimbat IP, gratuit!

Aţi întâlnit vreodată un program care să vă schimbe automat IP-ul în timp ce navigaţi, care să fie şi gratuit?
Eu personal nu am întâlnit, şi astfel Ricco VPN pot să spun fără nicio îndoială că este cel mai bun program de genul.

Chestia mai puţin bună este că avem nevoie de .NET Framework 4 pentru a rula acest program, pentru cei mai leneşi acesta o să fie un capăt de drum, pentru ceilalţi.. o să-l descarce repede de aici şi o să poată utiliza programul.
În caz că îl aveaţi deja .NET Framework 4, o să puteţi începe instalarea lui Ricco VPN.

Imediat după instalare şi rulare, în interfaţa acestuia o să ne fie afişat IP-ul real, locaţia şi alte detalii referitoare la acestea. Odată apăsat butonul de Connect, tot traficul făcut de noi o să fie filtrat iar IP-ul o să fie schimbat instant la câteva secunde, totul făcându-se într-un mod automat.

După instalare, pentru a fi siguri 100% că acesta funcţionează şi chiar schimbă adresa IP, accesaţi un site care vă poate arăta adresa de IP, spre ex. ipulmeu.net. Practic la fiecare 4-5 secunde o să aveţi altă adresă IP, şi o să apăreţi ca fiind din altă ţară, având diverse IP-uri din diverse ţări / oraşe / locuri.

Ricco VPN deţine o versiune complet gratuită şi rulează pe Windows XP, Windows Vista şi Windows 7.

Download Ricco VPN
Bookmark the permalink.

29 Comments

 1. Necesita un cont creat ceva?

 2. Stoica Florian

  observ ca nu e nimic schibat fata de celelate programe. Vreau sa aflu doar un singur lucru daca navigarea mea este avansata in momentul in care mi-am schimbat ip-ul , sau merge lent ?

  • Celelalte, cel putin cate am intalnit eu, nu sunt capabile sa ofere un IP nou la 4-5 secunde, automat! asta face diferenta la acesta..
   Daca ai net bunicel, nu se simte la navigare! Mie cu el mi se incarca paginile instant. Dar e ceva normal sa scada, tot traficu e filtrat… Singura chestie aiurea e ca are un consum de resurse maricel atunci cand e pornit.

 3. Deci tu pe asta il folosesti acum si crezi ca e mai bun si decat Hotspot Shield nu-i asa? Eu preferam Hotspot, dar daca zici ca asta ar fi cel mai bun.., inseamna ca trebuie sa-l inlocuiesc cu asta dar sa vedem daca imi place. Daca cerea un cont creat nu-l mai foloseam, vreau ceva mai simplu si bun fara cont ca de aia te-am si intrebat de cont, am o obsesie cu treaba asta.

  • E greu sa faci o comparatie cu un program care face acelasi lucru. Chestia diferita la acesta e ca ai un IP nou la 5 secunde, si asta il face probabil cel mai bun de genul, gratuit.
   Testeaza-l si o sa te convingi de ce poate.

 4. Imi place.

 5. bun programu:)

 6. Interesant ar fii fost DAR…. toate aceste bunatati numai in PRO version care este in teste daca am citit bine , sau gresesc ?
  http://privacyprotector.eu/en/compare-options
  Momentan folosesc Ultra Surf – portable , face ce zice
  http://ultrasurf.us/download_en.htm
  http://ultrasurf.en.softonic.com/
  http://www.internetfreedom.org/UltraSurf

 7. Mersi de program, imi place!

 8. Pingback: Program de schimbat IP portabil - Ultrasurf

 9. Nu merge, e On dar am acelas Ip

 10. Sa zicem ca am ip-ul “original” si dupa ce utilizez acest program il schimba dar dupa ce il inchid si ies din el se poate sa il am inapoi pe cel original si sa-mi mearga ca inainte de normal la navigare? ma refer de ex sa-mi mearga putin mai greu la navigare si de obicei imi meargea mai bine inainte.

 11. auzi: nu ai vreun program care sa schimbe ip, [am ip dinamik]
  sa numai fiu nevoit sa repornesc modemul..ca ia mult..numai dau click pe ala si se schimba ip…sti u:PP

 12. Si este bun pt fifa? ca daca se schimba dupa 5 minute atunci ar fi naspa zic eu pt fifa dar vreau un raspuns. 😀

 13. pai ce asta nu e bun daca ai ip dinamic?

 14. am o intrebare: acest program iti ascunde ip si atunci cand trimiti un email?

 15. Poate o sa-mi mearga si mie la unele site-uri!

 16. ma astia ce va mai laudati cel mai bun program din lume de schimat (ascuns)ip-uri este safeip baga pe google safeip sil descarci imediat este cel mai bun program din lume ai o gramada de ip-uri la alegere nu ca alte programe ati da 1ip si restu tresa bagi bani sau sa cumperi programu asta este suta la suita gratis mai oameni buni

 17. acest program schimba ip-ul si in jocuri?

 18. Mai gasiti si aici 3 astfel de programe de schimbat ip-ul si mai multe detalii : http://descarcaprograme.webs.com/programe-de-ascuns-ip-ul

 19. Eu folosesc “Hide All IP” si “VPN One Click” si merg perfect. Puteti sa le descarcati si voi de aici: http://descarcaprogramepc.blogspot.ro

 20. georgeta ionescu

  buna !
  te rog mult, pot selecta un ip din o anumita tara? sa arate ca sunt din Norvegia, de ex. :)multumesc mult !

 21. Pingback: IT – Ricco VPN | Mădilina lu' Cafanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.