Caută prin calculator cu Wise JetSearch

Să cauţi prin calculator ceva cu funcţia oferită de Windows e ca şi cum ai căuta pe web cu alceva decât cu Google, cel puţin eu aşa văd această funcţie, care de multe ori mi-a fost complet inutilă.
Ce folosesc când vreau să găsesc ceva rapid şi sigur? Wise JetSearch, programul care caută avansat pe întreg calculatorul, oferind de cele mai multe ori rezultatele aşteptate.

Imediat după instalare şi rulare, în partea dreapta de sus a desktop-ului o să ne apară o dungă albastră, pe care atunci când o să ne ducem cu săgeata mouse-ului pe ea o să se deschidă automat meniul de căutare, ca şi în GIF-ul de sus.
Rezultatele căutărilor sunt afişate într-o altă fereastră, unde ne sunt afişate locaţiile fiecărui rezultat în parte.

Wise JetSearch este complet gratuit.
Rulează pe Windows XP, Vista, Win7/8 pe 32 şi 64 de biţi.

Download Wise JetSearch

Articole asemanatoare

5 Thoughts to “Caută prin calculator cu Wise JetSearch”

 1. Gelu

  il folosesc de cateva zile , poate ca ar fi util sa faci putina vorbire si despre celelalte module Wise , care mi se par interesante si cu rezultate bune , cred eu

  1. Chiar mai am in teste cateva programele de la Wise!

 2. flutike

  Am incercat si eu sa vad ce stie , NU m-a impresionat in nici un fel . Mai bun ca Ultra File Search nu am gasit ( interfata placuta si detailata desi nu complicata , cauta si pe FAT32 deci si pe stickuri , arata iconul folderelor , cauta in foldere ascunse , wildcarduri , etc. ) Nu e cel mai iute din lume deoarece nu face baza de date , pe 1T + 4 stickuri cauta in 10 – 30 secunde , suficient . Mai este Everything dar nu are FAT32 . Peace .

 3. Gelu

  corect ! si Everything lucreaza bine , in ceea ce priveste Wise ,DIsk Cleaner si Registry sterg in plus fata de Ccleaner , dupa cum si asta sterge ce nu vede Wise , dar nu ma deranjeaza sa le rulez , sunt destul de rapide

Leave a Comment