Program de schimbat IP portabil – Ultrasurf

Deşi am mai scris până acum de încă 3 programe de schimbat IP, nu mă opreşte nimic să mai scriu de încă unu, şi o să o fac ori de câte ori am ocazia, pentru că alternativele nu cred că încurcă pe nimeni, ba din contră se poate ca acesta să vă placă mai mult decât toate de până acum, fiind un program de schimbat IP portabil, care nu necesită instalare.

Imediat după instalarea şi rularea lui acesta o să ne securizeze automat conexiunea la internet şi o să avem instant altă adresa IP. Odată cu rularea acestuia o să se deschida şi Internet Explorer, iar în caz că nu mai doriţi să se întâmple asta, ne ducem la Option de unde debifăm Start IE automatically.

Lăsând bifat pe Delete cookie şi history acesta o să ne cureţe automat tot cookie-ul şi istoria din browser, practic o să facă curăţenie după noi ori de câte ori îl inchidem, automat.
UltraSurf, din câte l-am testat, este compatibil cu toate browserele dar în alte programe sau jocuri nu sunt sigur că poate sau nu să schimbe adresa IP, la fel ca şi HotSpot Shield, pentru că momentan m-am limitat în a-l testa doar în browsere, lucru pe care interesează pe majoritatea.
Astfel de programe ne sunt extrem de utile când accesul la diverse pagini web ne este interzis din diverse motive, ori atunci când dorim să navigăm în siguranţă pe internet, nelăsând niciun fel de urmă, totul fiind filtrat prin acest program.

*multumesc flutike pentru ca mi-ai amintit de el.

Download UltraSurf

Articole asemanatoare

4 Thoughts to “Program de schimbat IP portabil – Ultrasurf”

 1. flutike

  Am avut niste probleme si eu pentru al configura sa mearga bine cu Firefox chiar daca am debifat IE , acum este ok , pentru asta trebuie instalat un plugin , aici gasiti mai multe informatii .
  http://hansihackers.blogspot.ro/2010/07/firefox-plugin-for-ultrasurf-anonymous.html

  Cine doreste 50+ PDF – uri de interes general GO to :
  http://www.makeuseof.com/pages/download
  http://www.makeuseof.com/pages/downloads
  pass: makeuseof

 2. Maryo100

  E super,poti intra pe Hulu fara probleme,doar ca eu nu am instalat acel plugin pt firefox, am mers la: optiuni-avansat-retea-setari si am bifat foloseste setarile proxy ale sistemului si nu mai am necazuri deloc.

 3. Gelu

  hm , nu porneste download-ul cu Chrome , trebuie sa activez IE?

Leave a Comment