Program de filmat desktop-ul gratuit – HyperCam 2

Pentru a face un tutorial prin care este nevoie sa arătaţi pas cu pas cum se face un lucru, doar nişte screenshot-uri de multe ori nu sunt de ajuns. Eh, în cazuri d’astea apelăm la un program de înregistrat desktopul. O alegere bună este HyperCam 2, programul de filmat desktopul care recent a devenit gratuit.

Din start pot spune că acest program este extrem de simplu de înţeles, astfel după instalare o să ne apară interfaţa acestuia, care este una extrem de simplă şi ea, având opţiunile necesare înregistrării desktop-ului fără complicaţii.

Pentru a selecta la înregistrare o porţiune din ecran o să dăm pe Select Region iar pentru a selecta o fereastră pe Select Window, opţiuni aflate în partea stângă, din tab-ul Screen Area.
Cand am selectat ceea ce dorim să înregistrăm dăm de jos pe Start Rec. sau pe F2, o tasta rapidă pentru a începe sau opri înregistrarea, sau F3 pentru a o pauza sau reveni de la pauză.
Înregistrările făcute o să se salveze automat dupa ce am dat pe Stop Rec. sau F2 în folderul Documents, iar pentru accesarea ei rapidă dăm din tab-ul AVI File pe Open Output Folder.

HyperCam rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download HyperCam

Articole asemanatoare

9 Thoughts to “Program de filmat desktop-ul gratuit – HyperCam 2”

 1. […] Programele de înregistrat desktop-ul nu sunt greu deloc de găsit, dar câte din ele sunt oferite gratuit în totalitate? Foarte puţine, majoritatea adaugă automat pe video un text cu numele programului sau îl oferă gratuit doar pentru înregistrari de câteva secunde, insuficient pentru cineva care doreşte să înregistreze ceva care necesită mult mai mult timp. […]

 2. vio

  Puteti descarca un program foarte bun de filmat pe desktop sau in jocuri + screenshot,versiune full si complet gratuit de aici: http://descarcaprogramepc.blogspot.ro/2014/10/program-de-filmat-pe-desktop-sau-in.html

 3. RaresSelena

  This program is so cool!!! 🙂

  1. RaresSelena

   Este super tare vil recomand tuturor romanilor!!!!!!!!!

 4. RaresSelena

  Foarte tare pot filma fara nici-o grija 5 (STELE) vil recomand

 5. RaresSelena

  Multumesc vio de informati!

Leave a Comment