Program de filmat desktop-ul gratuit – HyperCam 2

Pentru a face un tutorial prin care este nevoie sa arătaţi pas cu pas cum se face un lucru, doar nişte screenshot-uri de multe ori nu sunt de ajuns. Eh, în cazuri d’astea apelăm la un program de înregistrat desktopul. O alegere bună este HyperCam 2, programul de filmat desktopul care recent a devenit gratuit.

Din start pot spune că acest program este extrem de simplu de înţeles, astfel după instalare o să ne apară interfaţa acestuia, care este una extrem de simplă şi ea, având opţiunile necesare înregistrării desktop-ului fără complicaţii.

Pentru a selecta la înregistrare o porţiune din ecran o să dăm pe Select Region iar pentru a selecta o fereastră pe Select Window, opţiuni aflate în partea stângă, din tab-ul Screen Area.
Cand am selectat ceea ce dorim să înregistrăm dăm de jos pe Start Rec. sau pe F2, o tasta rapidă pentru a începe sau opri înregistrarea, sau F3 pentru a o pauza sau reveni de la pauză.
Înregistrările făcute o să se salveze automat dupa ce am dat pe Stop Rec. sau F2 în folderul Documents, iar pentru accesarea ei rapidă dăm din tab-ul AVI File pe Open Output Folder.

HyperCam rulează pe Windows XP, Windows Vista, Windows 7 şi Windows 8, pe 32 şi 64 de biţi.

Download HyperCam
Bookmark the permalink.

8 Comments

  1. Pingback: Program foarte simplu de înregistrat desktop-ul

  2. Puteti descarca un program foarte bun de filmat pe desktop sau in jocuri + screenshot,versiune full si complet gratuit de aici: http://descarcaprogramepc.blogspot.ro/2014/10/program-de-filmat-pe-desktop-sau-in.html

  3. This program is so cool!!! 🙂

  4. Foarte tare pot filma fara nici-o grija 5 (STELE) vil recomand

  5. Multumesc vio de informati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.